Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Έκλεισε και έρχεται ο Αφελάι!

Ολυμπιακός: Έκλεισε και έρχεται ο Αφελάι!

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Ιμπραχίμ Αφελάι καθώς οι “ερυθρόλευκοι” ήρθαν σε συμφωνία τόσο με την Μπαρτσελόνα όσο και με τον παίκτη που αναμένεται το Σάββατο στην Αθήνα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Την μετεγγραφή του καλοκαιριού, μέχρι στιγμής, στην Ελλάδα, ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” συμφώνησαν με την Μπαρτσελόνα και με τον Ιμπραχίμ Αφελάι ο οποίος αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα το Σάββατο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 28χρονος διεθνής Ολλανδός εξτρέμ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τις απολαβές του να φτάνουν τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν για το επίπεδο ετοιμότητας του αφού έχει βγάλει ολόκληρη την προετοιμασία της Μπαρτσελόνα, ενώ ο τεχνικός των “μπλαουγκράνα” Λουίς Ενρίκε διαβεβαιώνει πως τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν τα τελευταία χρόνια, αποτελούν πια παρελθόν.

Με αυτή την κίνηση ο Ολυμπιακός προσθέτει ένα υπερόπλο στο ρόστερ και πλέον απομένει η απόκτηση ενός σέντερ φορ για να ολοκληρωθούν οι μετεγγραφές.

Σκάει “βόμβα” με Αφελάι στον Ολυμπιακό! (VIDEO)


Στον Ολυμπιακό ο Καραμάνος, στον Ατρόμητο ο Παπάζογλου!

Σούπερ deal Ολυμπιακού και Γιουβέντους για Μανωλά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε