Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Οπαδοί του ΠΑΟΚ στην προπόνηση – “Παλέψτε για την ομάδα”

ΦΩΤΟ paokfc.gr
ΦΩΤΟ paokfc.gr

Περίπου τριάντα οπαδοί του ΠΑΟΚ μετέβησαν την Τρίτη στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, εξέφρασαν -σε ήρεμο κλίμα- τη δυσαρέσκειά τους προς τους παίκτες για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς – Στήριξαν Στέφενς!

Οι κακές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια -ειδικά η ήττα με… κάτω τα χέρια από τον Παναθηναϊκό- προκάλεσαν την αντίδραση των οπαδών του “δικέφαλου του Βορρά”.

Περίπου 30 εκπρόσωποι των οργανωμένων βρέθηκαν μετέβησαν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους προς παίκτες, ενώ στήριξαν τον Χουμπ Στέφενς

Μάλιστα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε ενημέρωση για την παρουσία των οπαδών στην προπόνηση της ομάδας, αναφέροντας τα εξής: “Αντιπροσωπεία περίπου 30 οπαδών από το συνδεσμιακό κίνημα βρέθηκε σήμερα στη Νέα Μεσημβρία, με σκοπό να μιλήσει στο προπονητικό τιμ, την ομάδα και τα στελέχη, με αφορμή τις τελευταίες εμφανίσεις που σκόρπισαν προβληματισμό.

Η συζήτηση ήταν σύντομη και το μήνυμα των οπαδών, σε ήρεμο κλίμα ήταν το εξής: “Αγαπήστε την ομάδα και παλέψτε γι’ αυτή. Δεν μας ενδιαφέρει να κερδίσετε όλα τα ματς, αλλά να τα παλεύετε όλα και να μη φεύγετε με σκυμμένο το κεφάλι. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Στηρίζουμε τον προπονητή και όποιον βάζει τον ΠΑΟΚ πάνω απ´ οτιδήποτε, όπως κάνουμε κι εμείς. Αν έχετε προβλήματα μεταξύ σας οφείλετε να τα λύσετε. Και πάντα μετά τα ματς ελάτε στην εξέδρα μας”.

Διαβάστε ακόμα…

Τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ ζητάει ο Δώνης!

ΠΑΟΚ: Τέλος τα εισιτήρια για την Μπενφίκα

Στέφενς: Φοβισμένοι λόγω της διαιτησίας οι παίκτες μου


Τον… κατασπάραξε! “Ορμητικός” ο Παναθηναϊκός, δεν αντιστάθηκε ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε