Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ούτε ο Σάντος δεν τους κάνει καλά! “Κοκόρια” Μανιάτης – Τζαβέλλας, πλακώθηκαν στην προπόνηση – “Εμφύλιος” στην Εθνική πριν τον “τελικό” με την Ιαπωνία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS

– Κοκορομαχία Μανιάτη – Τζαβέλλα αναστατώνει την Εθνική λίγες ώρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Ιαπωνία (01:00, 20/06) που θα κρίνει το μέλλον της Ελλάδας στο Μουντιάλ
– Σάντος: Μίλησα και με τους δυο, έχω την εντύπωση πως το θέμα είναι παρελθόν
– Μανιάτης – Τζαβέλλας πιάστηκαν στα χέρια στην προπόνηση, ένταση και στο ξενοδοχείο
– Τους χώρισαν ο Καραγκούνης και ο Κονέ
– Απείλησε να γυρίσει στην Ελλάδα ο Μανιάτης!
– Κλειστά τα χαρτιά του Σάντος, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μην κάνει αλλαγές και απέδωσε την ήττα από την Κολομβία στη… συγκέντρωση!

Στην πρεμιέρα του Μουντιάλ της Βραζιλίας κόντρα στην Κολομβία, οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας αποδείχθηκαν (αγωνιστικά) κατώτεροι των περιστάσεων. Τα όσα ακολούθησαν την ήττα απέδειξαν πως και εκτός του αγωνιστικού χώρου, το ίδιο είναι: κατώτεροι των περιστάσεων!

Αυτό δείχνουν τα όσα τραγελαφικά, γιατί αυτό είναι, έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες και αποδίδονται στην ένταση και την αγωνία πριν το κρισιμότατο παιχνίδι με την Ιαπωνία, τα ξημερώματα της Παρασκευής (01:00), ένα παιχνίδι που θα κρίνει το μέλλον της Εθνικής στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Ο Μανιάτης με τον Τζαβέλλα ήρθαν στα χέρια λοιπόν, συμβαίνουν αυτά σε μια ομάδα, στις προπονήσεις. ΟΚ. Συμβαίνουν. Αλλά το θέμα είναι ότι οι δυο παίκτες δεν σταμάτησαν στα “γαλλικά” που αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης, όταν τους χώρισε ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Καραγκούνης.
Έδωσαν συνέχεια και στο ξενοδοχείο, έβαλαν στη μέση τις ομάδες τους (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ), με τον Μανιάτη να φτάνει στο σημείο να απειλήσει ότι θα βγάλει εισιτήρια και να φύγει από τη Βραζιλία για να γυρίσει στην Ελλάδα.

Και το ερώτημα που τίθεται εδώ είναι: μιλάμε για παιδιά δημοτικού που επειδή δεν τους έγινε το χατήρι τσακώνονται και θέλουν να φύγουν ή για επαγγελματίες παίκτες, που εκπροσωπούν την Εθνική της χώρας τους στη σημαντικότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση της υφηλίου;

Κατώτερος των περιστάσεων εμφανίστηκε και ο ίδιος ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός αφού αρχικά δικαιολόγησε τον καυγά των παικτών του και τον απέδωσε στην πίεση ενόψει Ιαπωνίας, όταν Μανιάτης – Τζαβέλας τσακώθηκαν και στο ξενοδοχείο, τους κάλεσε να δώσουν τα χέρια αλλά και οι δυο αρνήθηκαν! Αρνήθηκαν να υπακούσουν στον προπονητή τους…

Σάντος: Έχω εμπιστοσύνη

Μέσα σε αυτή την ωραία… ατμόσφαιρα, ο Φερνάντο Σάντος, πλαισιωμένος από τους Βασίλη Τοροσίδη, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο έδωσε συνέντευξη Τύπου ενόψει Ιαπωνίας. Αλλά το θέμα μόνο οι “καμικάζι” δεν ήταν…

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για το περιστατικό που έχει κάνει άνω κάτω την Εθνική και εμφανίστηκε βέβαιος ότι δεν θα επηρεάσει την ομάδα. “Μίλησα στους δύο παίκτες. Τους μίλησα προσωπικά στον καθένα. Μιλήσαμε πολύ και σχημάτισα την εντύπωση ότι αυτά είναι παρελθόν. Έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και πιστεύω ότι δεν υπάρχει θέμα”, τόνισε.

“Υπάρχει αποφασιστικότητα, κέφι και θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο. Εκπροσωπούμε την ελληνική ψυχή” – Φερνάντο Σάντος

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους αντιπάλους της Εθνικής. “Έχω δει πολλά ματς της Ιαπωνίας. Έχω προετοιμαστεί. Είπα στους παίκτες τα στοιχεία της Ιαπωνίας. Η Ιαπωνία διατηρεί κατοχή μπάλας”, είπε. Φυσικά, όπως οι Έλληνες ξέρουν τους Ιάπωνες έτσι συμβαίνει και με την… άλλη πλευρά. “Ο Τζακερόνι έχει δει την Ελλάδα. Το ποδόσφαιρο είναι τακτική και όχι πόλεμος. Οι στημένες φάσεις είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου και θα προσπαθήσουμε να το αξιοποιήσουμε”.

Υπενθύμισε πως “δεν έχουμε την πολυτέλεια να μας αρκεί η ισοπαλία. Όλα εξαρτώνται από το τι θα γίνει στον αγώνα. Η Ιαπωνία δεν πιστεύω ότι και αυτή θέλει την ισοπαλία. Θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες”.

Αναφερόμενος στο γεγονός πως στην πρεμιέρα του Μουντιάλ η Ελλάδα δέχτηκε τρία γκολ, ο Φερνάντο Σάντο είπε: “Η Ελλάδα είναι πάντα σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Η Ελλάδα σε 48 ματς έχει 6 ήττες. Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάζουν και να βελτιώνονται με τον χρόνο. Η Ελλάδα σε πολύ λίγες περιπτώσεις δέχθηκε τρία γκολ. Είμαστε θετικοί και θα προσπαθήσουμε να γράψουμε μια καινούργια ιστορία. Θα κατέβουμε να παίξουμε όσο πιο σοβαρά γίνεται”.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μην κάνει αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. “Δεν είμαι πεπεισμένος ότι πρέπει να κάνουμε αλλαγές. Μπορεί να γίνουν, μπορεί όχι. Τα όσα έγιναν με την Κολομβία έχουν να κάνουν με τη συγκέντρωση. Δεν επιτρέπεται ούτε δευτερόλεπτο να χάσουμε τη συγκέντρωση μας. Η συγκέντρωση είναι το κλειδί, δεν έχει να κάνει με το αν θα παίξει ο Α ή ο Β”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Σοκ! Η Χιλή πέταξε εκτός Μουντιάλ την Ισπανία (VIDEOS)

Διάσημη πορνοστάρ βρέθηκε διαμελισμένη μέσα σε βαλίτσα! (ΦΩΤΟ)

Υποβαθμίζει το επεισόδιο Τζαβέλλα – Μανιάτη η ΕΠΟ

Μανιάτης: Έχουμε δείξει πως δεν τα παρατάμε

Φετφατζίδης: Να προσέξουμε την ταχύτητα της Ιαπωνίας (VIDEO)

Mundial 2014 – Εθνική: Δοκιμές στη βροχή και… scouting (VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε