Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Mundial 2014 – Εθνική: Δοκιμές στη βροχή και… scouting (VIDEO)

Mundial 2014 – Εθνική: Δοκιμές στη βροχή και… scouting (VIDEO)

Υπό καταρρακτώδη βροχή έγινε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδας στο Αρακαζού, αφού την Τετάρτη (18/6) θα αναχωρήσει η αποστολή για το Νατάλ όπου θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα της Παρασκευής την Ιαπωνία – Ο Σάντος μοίρασε στους διεθνείς από έναν φάκελο με εκτενείς λεπτομέρειες για τον τρόπο παιχνιδιού των “μπλε σαμουράι”

Η Εθνική δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να κάνει αρκετές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα.

Όπως φαίνεται και από τις τελευταίες προπονήσεις, οι Κώστας Μήτρογλου και Γιάννης Φετφατζίδης αναμένεται να βρεθούν στη βασική ενδεκάδα. Κάτι που δοκίμασε ξανά ο Σάντος.

Ωστόσο, η νέα… είσοδος στην ενδεκάδα ήταν αυτή του Γιώργου Καραγκούνη. Ο αρχηγός, μετά την ηγετική του ομιλία φλερτάρει πλέον και με το αρχικό σχήμα, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός ποντάρει στο πάθος του και την ενέργειά τους. Στο μυαλό του Σάντος υπάρχει και ο Ανδρέας Σάμαρης, στην περίπτωση που θέλει να αλλάξει κάποια πράγματα στην μεσαία γραμμή μετατοπίζοντας ή αλλάζοντας τον Κατσουράνη

Να πούμε ακόμα πως ο Σάντος και οι συνεργάτες του έκαναν ανάλυση των Ιαπώνων στους διεθνείς, φροντίζοντας να τους μεταφέρουν κάθε λεπτομέρεια για την αντίπαλη ομάδα. Αλώστε, την ασιατική ομάδα είχε παρακολουθήσει διά ζώσης ο στενός συνεργάτης του Σάντος, Ζοάο Κόστα στο φιλικό με την Ζάμπια.

Έτσι, ο κάθε παίκτης πήρε από έναν φάκελο με εκτενείς λεπτομέρειες για τον τρόπο παιχνιδιού της Ιαπωνίας αλλά και για κάθε παίκτη της ξεχωριστά, προκειμένου να τον μελετήσουν

Διαβάστε ακόμα…

“Ντόπες” από Σάντος και Καραγκούνη

Εθνική Ελλάδας: Πάμε να νικήσουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια

Ο διαιτητής του Ιαπωνία – Ελλάδα


Σαλπιγγίδης και Τοροσίδης θυμούνται τη μοναδική νίκη σε Μουντιάλ (VIDEO)

Ο Μαραντόνα έγινε…καναπές και έκανε πλάκα στους Βραζιλιάνους (VIDEO)

Ο Μέσι απάντησε στην κριτική για τον πιτσιρικά (VIDEO)

Τι έκανε η Μέρκελ στα αποδυτήρια της Γερμανίας; (ΦΩΤΟ)

Παπασταθόπουλος: Μην τα ισοπεδώνουμε όλα! Ενωμένοι μπορούμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε