Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

ΠΑΟ και στο… χωράφι – Με Βύντρα στους “16” (VIDEO)

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Παρά τις πολλές αλλαγές, ο Παναθηναϊκός έγινε η πρώτη ομάδα που παίρνει το εισιτήριο για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο με 1-0, χάρη στο τέρμα του Λουκά Βύντρα.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Στην παράταση προκρίθηκε ο Πανιώνιος – Φωνάζει η Καλλονή

Σοβαρά επεισόδια στην Κατερίνη – Κουκουλοφόροι κυνήγησαν τον Καλόπουλο!

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο και με τον Αγροτικό Αστέρα να παίζει… ταμπουρωμένος στο μισό γήπεδο, ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη αξιόλογη φάση του ματς, στο 21ο λεπτό. Μετά το κόρνερ του Μαυρία, ο Μπιέρσμιρ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Βύντρα από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

 

 
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανοίχτηκαν και κατάφεραν να προβληματίσουν την άμυνα του Παναθηναϊκού. Στο 28΄ο Καρνέζης νίκησε στο τετ α τετ τον Παμπόε, ενώ ένα λεπτό αργότερα η κεφαλιά του Ασπρίδη πέρασε άουτ. Στο 38΄ ο Καρνέζης απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Παμπόε. Προς το τέλος του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, όμως αρχικά ο Μαυρίας στο 41΄και ο Ρούντολφ στο 44΄ δεν σημάδεψαν σωστά απέναντι από τον Γιακουμή.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τον Παναθηναϊκό να περιορίζεται στην διατήρηση των κεκτημένων και να παίρνει το εισιτήριο για την φάση των “16” του Κυπέλλου. Ο αντίπαλος του θα γίνει γνωστός στην κλήρωση της Παρασκευής.

Αγροτικός Αστέρας: Γιακουμής, Βοσκόπουλος, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος, Ασπρίδης, Τσουκαλίδης, Καρακατσάνης, Παμπόε, Σαμουηλίδης, Πετρίσεβιτς, Καπνίδης (63′ Στεφανίδης).

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Βύντρα, Ιωαννίδης, Μπιάρσμιρ, Καντέ, Βιτόλο, Καραγκούνης (12′ Λαγός), Ζέκα, Μαυρίας (86′ Κουίνσι), Ρούντολφ (74′ Σιμάο), Πετρόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε