Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ… δυο ημιχρόνων και νίκη πριν το Χάρκοβο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στη σύνθεση του, φανέρωσε το καλό του πρόσωπο μόνο στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με τον Εθνικό Γαζώρου και πήρε τη νίκη με 2-0 μέσα στη Τούμπα, λίγες μέρες πριν από τον επαναληπτικό με την Μέταλιστ.

 Ο «δικέφαλος» του Βορρά, επικράτησε 2-0 με την εμφάνισή του στο πρώτο μέρος να προβληματίζει, αλλά στην επανάληψη να ανεβάζει ρυθμούς και να πετυχαίνει τα γκολ της νίκης.

Όσοι περίμεναν να δουν την επανεμφάνιση του Πάμπλο Γκαρσία… απογοητεύτηκαν, αφού ο Ουρουγουανός ζήτησε από τον Χουμπ Στέφενς να μην τον χρησιμοποιήσει γιατί ένιωθε ανέτοιμος!

Ο ΠΑΟΚ σημείωσε και τα δύο τέρματα του στην επανάληψη, εκεί οπου έχασε και αρκετές ευκαιρίες (βοήθησε η είσοδος του Βούκιτς στον αγώνα).

Στο 60’ ο Λόρενς εκτέλεσε κόρνερ και ο Δεληγιαννίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο Ιρλανδός «σέρβιρε» και το άλλο γκολ στο 72’, με τον Ολίσε να τελειώνει υποδειγματικά την φάση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σπυρόπουλος, Λόπεθ, Κατσικάς (29′ λ.τρ. Τζανδάρης), Σκόνδρας (62′ Κωνσταντινίδης), Κάτσε, Λόρενς, Πόποβιτς (69′ Πέλκας), Δεληγιαννίδης (61′ Σεκού Ολίσε), Γιάννου (46′ Βούκιτς), Νέτσιντ.
 
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Παπαθανασίου (46′ Μέλκας), Κουκόλης, Κωφοκώτσιος (63′ Νέδος), Χατζηδημητρίου (67′ Κοσμίδης), Μουσικάκης, Μερεσιώτης (73′ Παπαβασιλείου), Παπαδόπουλος (88′ Μεντής), Δέντσας, Γαϊδαρτζής (80′ Υψηλός), Ναστέφσκι (64′ Σ. Κωνσταντινίδης), Μεταλλίδης.

Διαβάστε ακόμα…

Κωνσταντινίδης: Έμπνευση για όλους το όραμα του Σαββίδη

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Παντελής Κωνσταντινίδης

Τα “έχωσε” ο Στέφενς στον Ολίσε

Ήρθαν στα… χέρια Λόρενς και Κάτσε στον ΠΑΟΚ

Αιχμηρή απάντηση στον Σαββίδη από τον πρόεδρο της Μέταλιστ

Αποχώρησε… σκασμένος ο Σαββίδης!

Τον… τιμώρησε ο Ντέβιτς – Αποχαιρετά το “όνειρο” ο ΠΑΟΚ (VIDEO)

Σαββίδης: Προσπάθησα να φέρω Ροναλντίνιο, Ντρογκμπά και Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε