Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Ψάχνει… αχτίδα φωτός: Παναθηναϊκός – Λάτσιο (20:00)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μπορεί η πορεία των “πρασίνων” σε Ελλάδα και Ευρώπη να μην είναι η αναμενόμενη, αλλά μία νίκη κόντρα στην Λάτσιο (20:00, Ant1, NewsIt) θα… επουλώσει πληγές και θα βάλει το “τριφύλλι” στο κόλπο της πρόκρισης, για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να κάνει το πρώτο του “τρίποντο” στους φετινούς ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, κόντρα σε μία ομάδα που δείχνει πολύ φορμαρισμένη στα παιχνίδια της στην Serie A’.

Το κλίμα στους “πράσινους” δεν είναι το καλύτερο δυνατό –για μία ακόμη φορά φέτος- μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Άρη, όμως κόντρα στους Ρωμαίους η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα παίζει πιθανότατα το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το “τριφύλλι” βρισκόταν σε παρόμοια κατάσταση και πριν από το παιχνίδι με την Τότεναμ στο ΟΑΚΑ, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία από τους “πετεινούς”.

Τα προβλήματα είναι πολλά για τον Φερέιρα. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καρνέζη. Στην άμυνα τους Σεϊταρίδη, Πίντο, Βελάσκες και Σπυρόπουλο. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Βιτόλο, ο οποίος δίπλα του θα έχει (πιθανότατα) τον Λαγό και τον Ζέκα. Την τριπλέτα στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος και Φορναρόλι (ή Τοτσέ).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μαρίνος, Χουχούμης, Μαυρίας, Φουρλάνος, Μπαρμπαρούσης, Πετρόπουλος και Κουίνσι.

Η βαθμολογία στον 9ο όμιλο

1. Λάτσιο 4
2. Μάριμπορ 3
3. Τότεναμ 2
4. Παναθηναϊκός 1

Φερέιρα: Θα δυσκολέψουμε τη Λάτσιο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε