Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ψεκάστε… σκουπίστε – “Καθάρισε” την πρόκριση ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 5-1 του Φωκικού στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για τους “32” του Κυπέλλου Ελλάδας και μετέτρεψε σε… τυπική διαδικασία την ρεβάνς (30/10).  Άνοιξε… λογαριασμό ο Σκέποβιτς

Ο Μίτσελ είχε την ευκαιρία να ξεκινήσει κάποιους παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και να δει την κατάσταση τους. Ο Ισπανός διατήρησε μόνο τους Χολέμπας, Μήτρογλου και Ντομίνγκες από το ματς με τον Παναιτωλικό. Ο Παπαδόπουλος επανεμφανίστηκε μετά το καλοκαίρι, ενώ έκανε ντεμπούτο ο Σκέποβιτς.

Μέσα σε επτά λεπτά οι “ερυθρόλευκοι” βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0, χάρη σε γκολ του Κάμπελ με προβολή στο 4′ και του Γιαταμπαρέ με σουτ από κοντά στο 7′. Και τα δυο προήλθαν από μπαλιές του Χολέμπας. Η συνέχεια όμως δεν ήταν εξίσου θεαματική, με τους “ερυθρόλευκους” να κατεβάζουν ταχύτητα.

Με την έναρξη την επανάληψης, ο Μίτσελ αντικατέστησε τους Μήτρογλου και Ντομίνγκες με τους Σέποβιτς και Ιμπαγάσα. Οι Πειραιώτες μπήκαν πάλι… γαζωμένοι και στο 51′ πέτυχαν το 3-0 με εξαιρετική κεφαλιά του Σκέποβιτς, έπειτα από άριστη σέντρα του Παπάζογλου.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Φωκικός μείωσε σε 3-1 με υποδειγματικό σουτ του Φράγκου στην κίνηση, τέρμα που χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς και των δυο ομάδων. Στο 68′, ήταν η σειρά του Ολαϊτάν να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, όταν με πλασέ πανηγύρισε το 4-1, ενώ στο 76′ ο Σκέποβιτς διαμόρφωσε το τελικό 5-1, μετά από πάσα του Ιμπαγάσα.

Ολυμπιακός: Μέγερι, Παπάζογλου, Μετζανί, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Εντινγκά, Γιαταμπαρέ, Ντομίνγκες (46′ Ιμπαγάσα), Ολαϊτάν, Κάμπελ (37′ Βέργος), Μήτρογλου (46′ Σέποβιτς).

Φωκικός: Μελισσάς, Πεχλιβανόπουλος, Άλα, Ιγιάνγκα (84′ Γεωργουσόπουλος), Σκαρίμπας, Γουόρντεν (86′ Τζέκος), Θέος, Σιμονιάν, Αλβάρες, Πολυχρονάκης (15′ Φράγκος), Καλαγκάνης.

Διαβάστε ακόμα…

“Ζόρια” για τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας στο Κύπελλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε