Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Συγχαρητήρια από Αναστασίου προς παίκτες και… μήνυμα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την εικόνα που είχαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τους τόνισε προς πρέπει να αφήσουν πίσω την συγκεκριμένη αναμέτρηση και να κοιτάξουν το ματς με τον Άρη, στο “Βικελίδης”.

Μιλώντας προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου θέλησε να… εξυψώσει το ηθικό των παικτών του, δίνοντας τους συγχαρητήρια και τους τόνισε ότι σε ανάλογες περιπτώσεις δεν θα πρέπει να χάνου τον βαθμό της ισοπαλίας. Παράλληλα τους επισήμανε πως πλέον θα πρέπει να κοιτάξουν την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη, το ερχόμενο Σάββατο.

«Θέλω να σας συγχαρώ όλους για την εμφάνιση. Κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια. Δεν αξίζαμε την ήττα αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Να μάθουμε από τα λάθη μας και να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση και το πάθος που είχαμε στο ντέρμπι», τόνισε αρχικά ο «Ολλανδός».

Στη συνέχεια, μάλιστα είπε στους παίκτες του: «Αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι και να προχωρήσουμε. Τέτοια παιχνίδια μπορούμε να τα κερδίζουμε αλλά όταν δεν έρχεται το γκολ πρέπει να προσέχουμε τουλάχιστον να μην τα χάνουμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο με τον Άρη, πρέπει να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε τη νίκη».

Διαβάστε ακόμα…

Παναθηναϊκός: Με Απόλλωνα και Καλλονή εκτίουν Ζέκα και Λαγός

Το φύλλο αγώνα “καίει” τον Παναθηναϊκό

Αισθάνονται αδικημένοι στον Παναθηναϊκό

Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς στον Ολυμπιακό

Αλαφούζος: Με έχουν κουράσει τα λάθη των διαιτητών εις βάρος μας

Σάββας Θεοδωρίδης: “Ζούγκλα” η Λεωφόρος! Θα θρηνήσουμε θύματα

Αναστασίου: Είναι κρίμα, ήμασταν καλύτεροι

Μίτσελ: Νικήσαμε για τον Πειραιά

Ο “πιστολέρο” Μήτρογλου… χτύπησε στο 90′! “Ερυθρόλευκη” απόδραση απ΄τη Λεωφόρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε