Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Το “επικίνδυνο” 0-0 και η Λεωφόρος της… πρόκρισης (VIDEO)

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Έκανε τη… μισή δουλειά! Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος (0-0) στο Βέλγιο με την Σταντάρ Λιέγης και έδειξε πως μέσα στη Λεωφόρο είναι ικανός να πάρει την πρόκριση στα πλάι οφ του Champions League

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου κατάφερε να διατηρήσει το «μηδέν» κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης, ενώ είχε τις ευκαιρίες να φύγει με το «διπλό» από το «Μορίς Ντουφράνς» και να είναι… αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Η καλύτερη στιγμή του Παναθηναϊκού στη Λιέγη, ήταν το δοκάρι του Γκόρντον Σίλντενφελντ, στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Ο Αναστασίου βρήκε τρόπο να διορθώσει τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο ρόμβος στο κέντρο δεν λειτούργησε σωστά, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει ούτε κατοχή μπάλας, ούτε και σωστό πρέσινγκ στην αντίπαλη άμυνα.

Όλα, πλέον, θα κριθούν στον επαναληπτικό της Λεωφόρου, στις 5 Αυγούστου, με το «τριφύλλι» να δείχνει ικανό να πάρει το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ της διοργάνωσης με την βοήθεια του κόσμου του. Άλλωστε, δεν ήταν λίγοι οι φίλοι των «πράσινων» που γέμισαν τον «Τάφο του Ινδού», για να δουν όλοι μαζί την προσπάθεια της ομάδας, δείχνοντας έτσι τη δίψα τους για το «τριφύλλι» και κάνοντας έτσι… προθέρμανση για το «Απ. Νικολαΐδης».

Ωστόσο, όπως παραδέχθηκε και ο Γιάννης Αναστασίου, το 0-0 «… είναι καλό, αλλά και πολύ επικίνδυνο αποτέλεσμα. Χρειάζεται προσοχή στη ρεβάνς, αλλά έχουμε πέντε μέρες για να δούμε σε τι κατάσταση θα είμαστε εμείς και ο αντίπαλός μας, ενώ το γήπεδο θα είναι πολύ καλύτερο για να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Άξιο αναφοράς, πως ο έλληνας τεχνικός θα έχει ένα… πονοκέφαλο λιγότερο, ενόψει του επαναληπτικού. Ο Νο 1 κίνδυνος της Σταντάρ, ο Ιμόχ Εζεκιέλ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελ Αραμπίκαι ως εκ τούτου δεν παίζει στη ρεβάνς της Λεωφόρου

Διαβάστε ακόμα…

Σημάδι… πρόκρισης! Άξιζε τη νίκη, πήρε την ισοπαλία ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε