Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πείσμωσε ο Κόκκαλης

Πικραμένος από την στάση του κόσμου ο Κόκκαλης
Πικραμένος από την στάση του κόσμου ο Κόκκαλης, αλλά αποφασισμένος να διορθώσει την κατάσταση στην ομάδα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπως είχε προαναγγείλει, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι λένε στενοί συνεργάτες του.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης μπορεί να απογοητεύτηκε και να πικράθηκε από την στάση των φιλάθλων της ομάδας στο “Γεώργιος Καραΐσκάκη”, αλλά δεν πτοείται και ετοιμάζει τις κινήσεις του για την ενίσχυση της ομάδας για την επόμενη σεζόν, αναφέρουν “κύκλοι” του προέδρου των “ερυθρολεύκων”.
 
Μια από τις σκέψεις του “ισχυρού” άνδρα του Ολυμπιακού είναι η “ενεργοποίηση” του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο “Τζόλε” συγκεντρώνει την λατρεία του κόσμου και η επαναφορά του στην ομάδα εκτιμάται ότι θα εκτονώσει την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων της.
 
“Ο πρόεδρος έχει πεισμώσει. Είναι εγωιστής και γι’ αυτό δεν θα τα παρατήσει”, ειπώθηκε από ανθρώπους του περιβάλλοντος του Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος εμφανίζεται κατηγορηματικός ότι η σεζόν θα βγει με τους Μπάντοβιτς και Νινιάδη και ότι φέτος δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε