Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Πειθαρχική δίωξη του Παναθηναϊκού για μια “διαρροή”!

Πειθαρχική δίωξη του Παναθηναϊκού για μια “διαρροή”!

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντινος Σιμιτζόγλου, άσκησε πειθαρχική δίωξη στην “πράσινη” ΠΑΕ, για μια διαρροή – δισαρέσκεια για τον ορισμό του διαιτητή, Παπαδόπουλου, στην αναμέτρηση του “τριφυλλιο’ύ” με τον Πλατανιά.

Η πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε αφορά τη “διαρροή” που υπήρξε από πλευράς της διοίκησης του Παναθηναϊκού για τον ορισμό του διαιτητή Παπαδόπουλου, στο ματς με τον Πλατανιά.

Να θυμίσουμε πως από την “πράσινη” ΠΑΕ έχουν πει για τον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή πως είναι: “Ένα από τα… πουλέν της ΚΕΔ επέλεξε προσωπικά ο Κύρος Βασσάρας να διαιτητεύσει τον αγώνα μας στα Χανιά. Είναι ο γνωστός… αετομάτης που μετέτρεψε το επιθετικό φάουλ παίκτη του Ολυμπιακού στον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, σε φάουλ και αποβολή του Κυριακίδη, αλλάζοντας όλη τη ροή του αγώνα των δύο ομάδων στο Ν. Φάληρο”.

Άξιο αναφοράς, πως στην ανακοίνωση της ΕΠΟ τονίζεται πως από μεριάς Παναθηναϊκού η τοποθέτηση έγινε μέσω ανακοίνωσης, κάτι που όμως δεν ισχύει.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από την ΕΠΟ αναφέρει:

“Σας ενημερώνουμε ότι ο υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ανακοίνωση που εξέδωσε στις 29/1/2016.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3, 25 παρ. 1, 4, 7 τελευταίο εδάφιο του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 10-6-2015, σε συνδυασμό με τα άρθρα 1, 2, 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο όπως αυτός ψηφίστηκε και ισχύει από 25/6/2015″.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε