Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πήρε… φόρα! Πρώτο “διπλό για Παναιτωλικό στην Κέρκυρα

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Με δυο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών ο Παναιτωλικός “πέρασε” από την έδρα της Κέρκυρας (2-1), φτάνοντας στην πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα και τρίτη συνεχόμενη. Πολύ καλοί στο δεύτερο ημίχρονο οι Φαίακες, που κατάφεραν μόνο να μειώσουν στα τελευταία λεπτά

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Η Κέρκυρα ήταν η ομάδα που προσπάθησε να δώσει ρυθμό στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τον Παναιτωλικό όμως να μαρκάρει πολύ σωστά τον Χαβίτο (προβλέψιμη η ανάπτυξη των γηπεδούχων), να… ανεβαίνει με το πέρας των λεπτών και να μετουσιώνει την πολύ καλή του φόρμα με δυο γκολ.

Στο 16′ ο Βιγιαφάνες -με διαγώνιο σουτ- άνοιξε το σκορ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Άλβες έπιασε το σουτ στην κίνηση για το 2-0. Μάλιστα, οι Αγρινιώτες έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 21′, με τον Άλβες να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση. Οι Φαίακες προσπάθησαν να… μπουν ξανά στο παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Γρηγορίου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Ζορμπά και Ναγιάρ, με σκοπό να κάνει πιο επικίνδυνη την Κέρκυρα στην επίθεση. Ο Παναιτωλικός όμως ήταν πολύ καλά στημένος στην άμυνα του και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να πλησιάσουν τα καρέ του Μπρακάλι, κάτι που δεν βοήθησε στο θέαμα της αναμέτρησης. Οι Αγρινιώτες έφτασαν μια… ανάσα σε ένα ακόμα τέρμα, στην απίστευτη χαμένη ευκαιρία του 65′, αλλά οι Φαίακες συνέχισαν να πιέζουν για το γκολ και τα κατάφεραν με το όμορφο τέρμα του Γκόμες στο 84′ (1-2 το τελικό αποτέλεσμα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε