Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Playoffs Super League: Οι ξένοι διαιτητές που ορίστηκαν στα ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ – Άρης

Playoffs Super League: Οι ξένοι διαιτητές που ορίστηκαν στα ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ – Άρης
Eurokinissi

Γνωστοί έγιναν από την ΕΠΟ οι διαιτητές της πρώτης αγωνιστικής των playoffs της Super League, στην οποία υπάρχουν τα ντέρμπι, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ – Άρης.

Η ΚΕΔ γνωστοποίησε τους ορισμούς διαιτητών για την πρώτη αγωνιστική των playoffs της Super League, με τον Γερμανό Ντάνιελ Σλάγκερ (ΦΩΤΟ) να σφυρίζει το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, τον Σλοβένο Ράντε Ομπρένοβιτς στο ΠΑΟΚ – Άρης.

Ο Σλάγκερ είναι διαιτητής Β’ κατηγορίας της UEFA, την στιγμή που στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη θα βρίσκεται ένας διαιτητής Α’ κατηγορίας της UEFA.

Ο Γερμανός ρέφερι στο ντέρμπι “αιωνίων” του “Καραϊσκάκης” θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Σβεν Βασίτσκι, Άρνο Μπλος, 4ο τον Φωτιά και στο VAR τους Πάσκαλ Μίλερ, Μπουξμπάουμ.

Ο Σλοβένος διαιτητής του ντέρμπι της Τούμπας θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιούρε Πραπρότνικ, Γκρέγκα Κόρντεζ, και 4ος ο Πολυχρόνης ενώ στο VAR ο Άλεν Μπόροσακ με τον Νικολακάκη.

Στο τρίτο ματς, αυτό της Λαμίας με την ΑΕΚ που θα γίνει στο “ΔΑΚ Λαμίας” θα σφυρίξει ο Μανούχος με βοηθούς τους Νικολαΐδη, Ψαρρή, 4ο τον Κουμπαράκη και στο VAR τους Ζαμπαλά, Κωνσταντίνου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις