Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Premier League: Αγχωτικές νίκες για Τσέλσι και Τότεναμ – Ήττα «αυτοκτονία» για τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Premier League: Αγχωτικές νίκες για Τσέλσι και Τότεναμ – Ήττα «αυτοκτονία» για τη Νότιγχαμ Φόρεστ
ΦΩΤΟ Reuters

Η Τσέλσι χρειάστηκε να ανατρέψει στο τέλος το σκορ για να επιστρέψει στις νίκες στην Premier League με το 2-1 επί της Γουέστ Χαμ, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε και η Τότεναμ της Φούλαμ, πλησιάζοντας την κορυφή της βαθμολογίας. Απίστευτη ήττα για την Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία από το 2-0 στο ημίχρονο βρέθηκε στο καναβάτσο με 3-2 από την Μπόρνμουθ.

Στο Στάμφορντ Μπριτζ, η Τσέλσι βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Αντόνιο στο 63′, αλλά ο Τσίντγουελ στη συνέχεια με γκολ και ασίστ, έφερε… τούμπα το ματς για την ομάδα του Τούχελ. Ο Χάρβετζ ήταν αυτός που πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 88′ και έσωσε τους “μπλε” του Λονδίνου από μία νέα γκέλα στο πρωτάθλημα.

Η Τότεναμ αντίθετα, ήταν πολύ καλύτερη από τη Φούλαμ, αλλά είδε δύο γκολ να της ακυρώνονται και δέχθηκε γκολ στο 83′ από τον “καυτό” Μίτροβιτς, με αποτέλεσμα να πάρει τελικά μία οριακή νίκη. Ο Χότζμπεργκ είχε ανοίξει το σκορ από το πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Κόντε, ενώ ο Κέιν πέτυχε το γκολ που αποδείχθηκε και… νικητήριο για την Τότεναμ.

Το ματς της αγωνιστικής όμως, ήταν το Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπόρνμουθ. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη ένανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε 2-0 με γκολ των Κουγιατέ και Τζόνσον. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν όμως με τον Μπίλινγκ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και στη συνέχεια ολοκλήρωσαν μία επική ανατροπή, για να φύγουν με το διπλό από το Σίτι Γκράουντ, αφού ο Σολάνκι και Άντονι.

Τα αποτελέσματα στην Premier League

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου

Έβερτον – Λίβερπουλ 0-0

Γουλβς – Σαουθάμπτον 1-0

Μπρέντφορντ – Λιντς 5-2

Νιουκάστλ – Κρίσταλ Πάλας 0-0

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπόρνμουθ 2-3

Τότεναμ – Φούλαμ 2-1

Τσέλσι – Γουέστ Χα 2-1

Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι 19:30

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου

Μπράιτον – Λέστερ 16:00

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 18:30

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις