Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Premier League: “Άλωσε” εύκολα το Μολινό η Σίτι (video)

Premier League: “Άλωσε” εύκολα το Μολινό η Σίτι (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε δυνατά το φετινό πρωτάθλημα στην Premier League, αφού πέρασε με άνεση από τη έδρα της Γουλβς με 3-1, έχοντας “καθαρίσει” το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα “πίεσε” από νωρίς τους “λύκους” μέσα στο “Μολινό” και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 20′, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ντε Μπρόινε. Ο Βέλγος σούπερ σταρ των “Πολιτών” κέρδισε πανέξυπνα πέναλτι στα όρια του άουτ και το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα για να δώσει γρήγορα προβάδισμα στην ομάδα του.

Το παιχνίδι “τελείωσε” μάλιστα 12 λεπτά αργότερα, καθώς από ωραία ενέργεια και γύρισμα του Στέρλινγκ από αριστερά, ο Φοντέν έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα και “κλείδωσε” ουσιαστικά τη νίκη. 

Το μόνο που κατάφερε από την πλευρά της η Γουλβς του Ποντένσε, ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Ραούλ Χιμένες, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Ζεσούς στο 90′. Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε έτσι με νίκη τη σεζόν στην Premier League, με στόχο βέβαια την επιστροφή της στην κορυφή, μετά την περσινή “απώλεια” των σκήπτρων από τη Λίβερπουλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις