Site icon NewsIT

Premier League: Αυτό είναι το γκολ της σεζόν στην Αγγλία

05.06.2021 | 15:53
Premier League: Αυτό είναι το γκολ της σεζόν στην Αγγλία

Soccer Football - Premier League - Arsenal v Tottenham Hotspur - Emirates Stadium, London, Britain - March 14, 2021 Tottenham Hotspur's Erik Lamela scores their first goal Pool via REUTERS/Julian Finney EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Η Premier League ανακοινώνει τα βραβεία της σεζόν 2020-21 στο αγγλικό πρωτάθλημα, με τον Ρούμπεν Ντίας να αναδεικνύεται σε παίκτη της χρονιάς και τον Πεπ Γκουαρδιόλα να ανακηρύσσεται ο καλύτερος προπονητής.

Το γκολ της σεζόν όμως, ξέφυγε από τα… δίχτυα της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι, αφού ήταν ένας παίκτης της Τότεναμ αυτός που “μάγεψε” με την εκτέλεσή του σε ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Premier League: Παίκτης της σεζόν ο Ρούμπεν Ντίας

Ο Έρικ Λαμέλα πέτυχε ένα εκπληκτικό τέρμα στο ντέρμπι του Λονδίνου, στέλνοντας την μπάλα με “ραμπόνα” να… αναπαυθεί στην εστία των “κανονιέρηδων”, με αποτέλεσμα να κερδίσει και την ψηφοφορία για το γκολ της σεζόν στην Premier League.

To γκολ της σεζόν στην Premier League

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version