Site icon NewsIT

Premier League: Διεθνής ποδοσφαιριστής συνελήφθη στο Λονδίνο για βιασμό

04.07.2022 | 19:41
Premier League: Διεθνής ποδοσφαιριστής συνελήφθη στο Λονδίνο για βιασμό

Soccer Football - Premier League - Manchester City v Newcastle United - Etihad Stadium, Manchester, Britain - May 8, 2022 General view of the ball before the match REUTERS/Phil Noble EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Είδηση… βόμβα από την Premier League, με τη σύλληψη γνωστού 30χρονου ποδοσφαιριστή, με την κατηγορία του βιασμού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Telegraph», πασίγνωστος ποδοσφαιριστής της Premier League, που αγωνίζεται σε ομάδα του Λονδίνου, έχει συλληφθεί με την κατηγορία του βιασμού.

Η σύλληψη του έγινε στο Βόρειο Λονδίνο, ενώ ο φερόμενος βιασμός της γυναίκας που έκανε την κατηγορία, φαίνεται πως έγινε πριν από έναν μήνα. Όπως γίνεται γνωστό, ο ποδοσφαιριστής είναι διεθνής, με την χώρα του να έχει κερδίσει την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Την ίδια ώρα, η ομάδα που αγωνίζεται ο κατηγορούμενος δεν έχει πάρει θέση. «Στις 4 Ιουλίου έγινε καταγγελία για βιασμό γυναίκας που έλαβε χώρα τον Ιούνιο. Ο άντρας συνελήφθη και βρίσκεται υπό κράτηση, ενώ διεξάγονται έρευνες για τις συνθήκες του περιστατικού», αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version