Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Premier League: «Διπλό» για την Άρσεναλ – «Τάλιρο» της Λιντς στη Γουέστ Μπρομ (videos)

Premier League: «Διπλό» για την Άρσεναλ – «Τάλιρο» της Λιντς στη Γουέστ Μπρομ (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Άρσεναλ πέτυχε δεύτερη σερί νίκη αφού έφυγε νικήτρια από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 για την 16η αγωνιστική της Premier League. Την ίδια ώρα η Λιντς έκανε πάρτι στην έδρα της Γουέστ Μπρομ επικρατώντας με το εμφατικό 5-0. Χωρίς νίκη μετά από 16 ματς παραμένει η Σέφιλντ, ισοπαλία χωρίς τέρματα στο Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ.

Το γκολ του Λακαζέτ στο 66ο λεπτό «σφράγισε» τη δεύτερη διαδοχική νίκη της Άρσεναλ, μετά το 3-1 επί της Τσέλσι, αφού ήταν αρκετό για να φύγουν νικητές οι «κανονιέρηδες» από την έδρα της Μπράιτον. Στους 20 βαθμούς πλέον η Άρσεναλ, ενώ η Μπράιτον έμεινε στο χείλος του υποβιβασμούς με 13.

Την ίδια ώρα η Λιντς προσγείωσε απότομα τη Γουέστ Μπρομ μετά το βαθμό που πήρε στο «Άνφιλντ», αφού τη συνέτριψε με 5-0 εκτός έδρας. Το σκορ άνοιξε στο 9’ με αδιανόητο αυτογκόλ του Σόγιερς και μετά ακολούθησε «κταιγίδα» τερμάτων, αφού τα «παγώνια» πέτυχαν ενώ ακολούθησαν 3 γκολ σε 9 λεπτά. Στο 31’ με τρομερή ρουκέτα δοκάρι-και-μέσα ο Αλιόσκι έκανε το 0-2 και στο 36’ ο Χάρισον ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, ενώ στο 40′ ο Ροντρίγκο έκανε το σκορ 0-4. Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι κατέβασαν ταχύτητα και ο Ραφίνια στο 72’ διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Στα άλλα ματς, η Μπέρνλι με γκολ του Μι στο 32’ πήρε τη νίκη επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 1-0 και την άφησε τελευταία με δύο βαθμούς και χωρίς νίκη μετά από 16 παιχνίδια. Τέλος Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν οι ανεβασμένες Σαουθάμπτον και Γουέστ Χαμ στο Σεντ Μέρις, με τους γηπεδούχους «άγιους», να μην έχουν τον προπονητή τους στον πάγκο καθώς διαγνώστηκε νωρίτερα σήμερα (29/12) θετικός στον κορονοϊό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις