Site icon NewsIT

Premier League: Επιβλητική Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τότεναμ (video)

11.04.2021 | 20:44
Premier League: Επιβλητική Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τότεναμ (video)

Soccer Football - Premier League - Tottenham Hotspur v Manchester United - Tottenham Hotspur Stadium, London, Britain - April 11, 2021 Manchester United's Mason Greenwood celebrates scoring their third goal with Paul Pogba and teammates Pool via REUTERS/Adrian Dennis EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είδε να της ακυρώνεται γκολάρα του Καβάνι κόντρα στην Τότεναμ και έμεινε πίσω στο σκορ αμέσως μετά, αλλά στη συνέχεια κατάφερε να αντιδράσει και να δείξει την ανωτερότητά της, επικρατώντας με 3-1 στο Λονδίνο.

Ο Σον άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μουρίνιο στο 40′, αλλά ο Φρεντ ισοφάρισε στο 57′ και ο Γκρίνγουντ με γκολ και ασίστ στον Καβάνι έφερε… τούμπα το ματς και χάρισε μία επιβλητική νίκη στην ομάδα του.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” βρέθηκαν έτσι ένα… βήμα από την εξασφάλιση της θέσης τους στο Champions League, αφού απέχουν πια 9 βαθμούς από την 5η Τσέλσι, με 7 αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε της Premier League.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version