Site icon NewsIT

Premier League: Φήμες για δηλητηρίαση στην Τότεναμ πριν τον «τελικό» για το Chmapions League

20.05.2022 | 15:59
Premier League: Φήμες για δηλητηρίαση στην Τότεναμ πριν τον «τελικό» για το Chmapions League

Soccer Football - Premier League - Tottenham Hotspur v Burnley - Tottenham Hotspur Stadium, London, Britain - May 15, 2022 Tottenham Hotspur's Harry Kane after scoring their first goal with Son Heung-min REUTERS/Dylan Martinez EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Η Τότεναμ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Νόριτς στην τελευταία αγωνιστική της Premier League, σε ένα ματς που θα κρίνει την έξοδο στο Champions League, αλλά μία τροφική δηλητηρίαση φέρεται να έχει “χτυπήσει” την ομάδα.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του Γκάρι Λίνεκερ, τα “σπιρούνια” αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα και οι φήμες θέλουν τους Κέιν και Κουλουσέφσκι να είναι μεταξύ των παικτών που έχουν επηρεαστεί από το γεγονός.

Μένει να φανεί πια αν η δηλητηρίαση θα αναγκάσει την Τότεναμ να αγωνιστεί με ελλείψεις στο παιχνίδι με τη Νόριτς, όπου χρειάζεται ένα βαθμό, για να εξασφαλίσει την 4η θέση της βαθμολογίας και την έξοδο στο Champions League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version