Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Premier League: Γκέλα για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, διπλό για Τότεναμ

Premier League: Γκέλα για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, διπλό για Τότεναμ

Τους πρώτους της βαθμούς στην Premier League έχασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Σαουθάμπτον για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αντίθετα, η Τότεναμ πέρασε από την έδρα της Γουλβς, επικρατώντας των “Λύκων” με 1-0 και κάνοντας το “δύο στα δύο” στο ξεκίνημα της σεζόν.

Η Σαουθάμπτον ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Φερνάντες έχασε την μπάλα στην πλαϊνή γραμμή, ο Άνταμς έγινε κάτοχος και σκόραρε με σουτ εκτός περιοχής στο 30′, με την μπάλα να κοντράρει στον Φρεντ και την Premier League να το χρεώνει ως αυτογκόλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πίεσε για την ισοφάριση και τα κατάφερε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Έπειτα από εξαιρετική συνεργασία του Πογκμπά με τον Μπρόυνο Φερνάντες εντός περιοχής, ο Γάλλος έστρωσε στον Γκρίνγουντ, ο οποίος με σουτ έκανε το 1-1 στο 55′.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ολική ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφεραν. Στο 61′ ο Πογκμπά σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από αριστερό δοκάρι του ΜακΚάρθι, ενώ στο 68′ αστόχησε σε κεφαλιά από πλεονεκτική θέση.

Η Σαουθάμπτον λίγο έλειψε να κάνει και πάλι τη ζημιά. Έπειτα από λάθος του Μαγκουάιρ ο Άρμοστρονγκ βγήκε σε τετ α τετ με τον Ντε Χέα, ο οποίος κράτησε ζωντανή την ομάδα του με μεγάλη επέμβαση.

Το τελικό 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τη Γιουνάιτεντ να αφήνει τους πρώτους δύο βαθμούς της στη φετινή Premier League.

Στο άλλο παιχνίδι της Premier League που ξεκίνησε στις 16:00, η Τότεναμ έκανε το “δύο στα δύο”, επικρατώντας εκτός έδρας της Γουλβς με 1-0, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντέλε Άλι στο 9′.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ζοζέ Σα, “χάρισε” ουσιαστικά το πέναλτι στην Τότεναμ, ωστόσο έκανε μία τεράστια διπλή επέμβαση στο 80′, σώζοντας την ομάδα του από δεύτερο γκολ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις