Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Premier League, Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ 3-2: Τα σφυριά έσπασαν το αήττητο

Premier League, Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ 3-2: Τα σφυριά έσπασαν το αήττητο

Η φοβερή Γουέστ Χαμ έκανε και πάλι το θαύμα της. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες νίκησε εντός έδρας τη Λίβερπουλ με 3-2, της έσπασε το αήττητο και την ξεπέρασε, μάλιστα, στη βαθμολογία, σκαρφαλώνοντας στη δεύτερη θέση της Premier League, όπου βρίσκεται παρέα με τη Σίτι.

Η Γουέστ Χαμ έφτασε τους 23 βαθμούς, αφήνοντας έναν βαθμό πίσω τη Λίβερπουλ (22β.), η οποία όχι μόνο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την γκέλα της Τσέλσι με την Μπέρνλι, αλλά έμεινε και στο -4 από τους πρωτοπόρους “μπλε”, έπειτα από 11 αγωνιστικές.

Η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε μόλις στο 4′ όταν σε κόρνερ από τα αριστερά ο Άλισον δεν μπόρεσε να μπλοκάρει τη μπάλα και την είδε να καταλήγει στα δίχτυα του.

Στο 40′ ο Αλεξάντερ – Άρνολντ έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1) με άψογη εκτέλεση φάουλ.

Η Γουέστ Χαμ πήρε προβάδισμα και πάλι στο σκορ στο 67′ με τον Φορνάλς (2-1), ενώ βρήκε και τρίτο γκολ στο 74′ μετά από νέο κόρνερ από τα δεξιά, λάθος υπολογισμό του Άλισον, και κεφαλιά του Ζουμά (3-1).

Η Λίβερπουλ κατάφερε να αντιδράσει και να μειώσει το σκορ στο 83′ με τον Οριγκί, αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει και να διατηρήσει το αήττητο της.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Τζόνσον, Ζουμά, Ογκμπόνα (23′ Ντόσον), Κρέσγουελ, Σούτσεκ, Ράις, Μπόουεν (84′ Τσουφάλ), Φορνάλς, Μπενραχμά (84′ Μαζουακού), Αντόνιο.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Φαμπίνιο (80′ Μιναμίνο), Τσάμπερλεϊν (70′ Αλκάνταρα), Σαλάχ, Ζότα (76′ Οριγκί), Μανέ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις