Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Premier League, Γουέστ Χαμ – Τσέλσι 3-2: Ήττα με ανατροπή ρίχνει από την κορυφή την ομάδα του Τούχελ

Premier League, Γουέστ Χαμ – Τσέλσι 3-2: Ήττα με ανατροπή ρίχνει από την κορυφή την ομάδα του Τούχελ
ΦΩΤΟ Reuters

Η Τσέλσι προηγήθηκε δύο φορές στην έδρα της Γουέστ Χαμ, αλλά τελικά έφυγε με… σκυμμένο το κεφάλι από το ντέρμπι του Λονδίνου, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 στην 15η αγωνιστική της Premier League.

Οι “μπλε” του Τόμας Τούχελ ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα του αγώνα και προηγήθηκαν με κεφαλιά του Τιάγκο Σίλβα μετά από κόρνερ, αλλά ένα νέο απίθανο λάθος του Ζορζίνιο, έφερε την ισοφάριση για τα “σφυριά” μέσω πέναλτι. Ο Μάουντ με ένα φοβερό μονοκόμματο πλασέ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, αλλά ο Μπόουεν σε μία αντεπίθεση έφερε ξανά το ματς στα ίσια στο δεύτερο μέρος.

Σαν να μην έφθανε αυτό λοιπόν για την πρωτοπόρο της φετινής Premier League, ένα τυχερό γκολ του Μαζουακού στο 87′, την έριξε και στο… καναβάτσο, για μία σπουδαία νίκη της Γουέστ Χαμ στη “μάχη” για τα ευρωπαϊκά “εισιτήρια. Τα “σφυριά” έφθασαν τους 27 βαθμούς και βρίσκονται πια στην 5η θέση, ενώ η Τσέλσι έμεινε στους 32 βαθμούς και έδωσε την ευκαιρία σε Μάντσεστερ Σίτι (-1) και Λίβερπουλ (-2) να την ξεπεράσουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Τα highlights του αγώνα:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις