Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Premier League: Γράφει ιστορία το “καυτό” δίδυμο των Σον και Κέιν (video)

Premier League - Burnley v Tottenham Hotspur
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Χέουνγκ Μιν Σον κι ο Χάρι Κέιν είναι το πιο “καυτό” δίδυμο στην Premier League και γράφουν ιστορία για λογαριασμό της Τότεναμ, “απειλώντας” πλέον ακόμη και το θρυλικό δίδυμο της Τσέλσι, με Λάμπαρντ και Ντρογκμπά.

Σον και Κέιν συνεργάστηκαν για 9η φορά φέτος και 29η στην κοινή τους καριέρα στα “σπιρούνια”, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη επί της Μπέρνλι με 1-0, για να βρεθούν στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας στην Premier League.

Ο Σον έφθασε έτσι τα 8 γκολ τη φετινή σεζόν, την ώρα που ο Κέιν συμπλήρωσε τον εκπληκτικό αριθμό των 8 ασίστ σε 6 παιχνίδια, έχοντας και πέντε γκολ. Η Τότεναμ του Μουρίνιο έχει έτσι και την κορυφαία επίθεση της σεζόν μέχρι στιγμής στην Αγγλία.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Harry Kane & Son at full-time ♥️ – Son and Kane combined for their 29th Premier League goal – only Didier Drogba and Frank Lampard have more! 👏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sky Sports (@skysports) στις

Οι δύο επιθετικοί της δε, πέρασαν στη δεύτερη θέση των κορυφαίων διδύμων στην ιστορία της Premier League, πίσω μόνο από τους Λάμπαρντ και Ντρογκμπά, οι οποίοι και είχαν συνεργαστεί σε 36 συνολικά γκολ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις