Site icon NewsIT

Premier League: Η Άρσεναλ ξέσπασε με 4-1 στην Κρίσταλ Πάλας και βρέθηκε στο +8 στην κορυφή

19.03.2023 | 18:11
Premier League: Η Άρσεναλ ξέσπασε με 4-1 στην Κρίσταλ Πάλας και βρέθηκε στο +8 στην κορυφή

Soccer Football - Premier League - Arsenal v Crystal Palace - Emirates Stadium, London, Britain - March 19, 2023 Arsenal's Bukayo Saka celebrates scoring their fourth goal with Kieran Tierney and Granit Xhaka REUTERS/David Klein EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Μετά τον αποκλεισμό από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Europa League, η Άρσεναλ… ξέσπασε στην Κρίσταλ Πάλας στην Premier League και πήρε την εντός έδρας νίκη με 4-1.

Ο Μαρτινέλι άνοιξε το σκορ στο 28′ για την Άρσεναλ και ο Σακά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του λίγο πριν το ημίχρονο. Ο ίδιος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και στο δεύτερο μέρος, με τον Τσάκα να πετυχαίνει επίσης γκολ, για την ευρεία νίκη της ομάδας του στην Premier League.

Η Άρσεναλ παρέμεινε έτσι στην κορυφή και αύξησε τη διαφορά της στο +8 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία είχε όμως και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version