Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Premier League: “Καταρρέει” η Λέστερ κι… ελπίζει η Άρσεναλ (videos)

Premier League: “Καταρρέει” η Λέστερ κι… ελπίζει η Άρσεναλ (videos)
ΦΩΤΟ Intime

Η Λέστερ ηττήθηκε με 2-1 από την Έβερτον και έμεινε χωρίς νίκη για τρίτο διαδοχικό ματς μετά την επανέναρξη της Premier League, γεγονός που τη βάζει σε κίνδυνο για την έξοδο στο Champions League.

Λιτσάρλισον και Ρίτσαρτσον έβαλαν από την αρχή δύσκολα στις “αλεπούδες”, οι οποίες μείωσαν στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ιανεάτσου, αλλά δεν κατάφεραν στη συνέχεια να ισοφαρίσουν και να αποφύγουν τη νέα απώλεια βαθμών.

Η Λέστερ έμεινε έτσι μόλις στο +3 από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουλβς στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ έδωσε και ελπίδες στα “ζαχαρωτά” για Ευρώπη, αφού μείωσαν τη διαφορά τους στον ένα βαθμό από την 8η θέση και την Τότεναμ (με ένα ματς λιγότερο όμως οι “πετεινοί”).

Ακόμη και για Champions League ελπίζει με τη σειρά της η Άρσεναλ, αφού επικράτησε την ίδια ώρα με 4-0 της Νόριτς, χάρη σε δύο γκολ του Ομπαμεγιάνγκ κι από ένα των Τσάκα και Σοάρες.

Οι “κανονιέρηδες” δείχνουν να “σφραγίζουν” τη δική τους θέση στις ευρωπαϊκές θέσεις, “βλέποντας” ακόμη και 4άδα, καθώς είναι πλέον στο -6 από τη Λέστερ και την Τσέλσι.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις