Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Premier League: “Ξεκουράζονται” στην πρεμιέρα Σίτι και Γιουνάιτεντ

Premier League: “Ξεκουράζονται” στην πρεμιέρα Σίτι και Γιουνάιτεντ
ΑΠΕ

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας της Premier League που θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, δεν θα έχει ματς για τις δυο ομάδες του Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι “Times”, η Μάντσεστερ Σίτι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα υποχρεωθούν να συμμετάσχουν στο εναρκτήριο Σαββατοκύριακο της Premier League 2020-21, εξαιτίας των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων την περασμένη σεζόν, όπως.

Η σεζόν της Σίτι έληξε στις 15 Αυγούστου με ήττα 3-1 από την Λιόν στους προημιτελικούς του Champions League, ενώ η σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώθηκε μετά την ήττα (2-1) στον ημιτελικό του Europa League μια μέρα αργότερα.

Η σεζόν της Premier League αναμένεται να ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου και με τις ομάδες που απαιτούν τουλάχιστον ένα διάλειμμα 30 ημερών πριν από τον πρώτο τους αγώνα, η Σίτι και η Γιουνάιτεντ πιθανότατα θα παίξουν το εναρκτήριο παιχνίδι τους την επόμενη εβδομάδα, ανέφεραν οι Times.

Την ίδια στιγμή, η Γουλβς, η οποία αποκλείστηκε στο Europa League από τη Σεβίλλη στις 11 Αυγούστου – 32 ημέρες πριν από την έναρξη της νέας σεζόν – θα πρέπει να παίξει κανονικά στην πρεμιέρα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις