Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Premier League: «Μπλόκο» για την Γιουνάιτεντ στην έδρα της Πάλας – Πλησίασε η Λέστερ (videos)

Premier League: «Μπλόκο» για την Γιουνάιτεντ στην έδρα της Πάλας – Πλησίασε η Λέστερ (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε για δεύτερο σερί ματς χωρίς γκολ, αφού «κόλλησε» στο 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαστ Παρκ» για την 27η αγωνιστική της Premier League και επέτρεψε στη Λέστερ να την πλησιάσει σε απόσταση ενός πόντου, μετά την ισοπαλία (1-1) που έφεραν οι «αλεπούδες» με την Μπέρνλι. Νίκη ελπίδας για την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επί της Άστον Βίλα. 

Ακόμη πιο εύκολο έγινε το έργο της Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League, μετά την αποψινή «γκέλα» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο με την Κρίσταλ Πάλας (0-0).

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν βρήκαν τρόπο να διασπάσουν την μαζική άμυνα της Πάλας και πήραν μόλις έναν βαθμό που ναι μεν τους διατήρησε στην 2η θέση, αλλά με 14 βαθμούς διαφορά από τους πρωτοπόρους «Πολίτες» που πλέον, δεν αισθάνονται κανένα άγχος, έστω κι αν απομένουν 11 αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν στην Premier League.

Για δεύτερο σερί ματς απέτυχε να νικήσει η Λέστερ, η οποία μετά το εντός έδρας 1-3 από την Άρσεναλ, αναδείχθηκε ισόπαλη, 1-1, στην έδρα της Μπέρνλι. Το γκολ του Βίντρα που έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 4ο λεπτό ισοφάρισε ο Ιχεανάτσο στο 34′, με το 1-1 ωστόσο να μένει ως το τέλος της αναμέτρησης, παρά τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν εκατέρωθεν για γκολ. 

Με γκολ του ΜακΓκόλντρικ στο 30΄ η ουραγός Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έκανε την έκπληξη και νίκησε με 1-0 την Άστον Βίλα, ωστόσο, ακόμη και μετά από αυτό το τρίποντο θα πρέπει να συμβούν «σημεία και τέρατα» για να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 57΄ (αποβλήθηκε ο Τζαγκέλκα), παρ΄ όλα αυτά οι «χωριάτες» δεν εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις