Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Premier League: Νέα ήττα για Τσέλσι – Η Φούλαμ είχε και πάλι Μίτροβιτς

Premier League: Νέα ήττα για Τσέλσι – Η Φούλαμ είχε και πάλι Μίτροβιτς
Reuters

Η Τσέλσι “άφησε” για μια ακόμα αγωνιστική βαθμούς στην Premier League χάνοντας με 2-1 στην έδρα της Σαουθάμπτον. Ο Μίτροβιτς σκόραρε ξανά για την Φούλαμ και η ομάδα του Μάρκο Σίλβα πήρε τη νίκη κόντρα στην Μπράιτον (2-1).

Μετά από δέκα χρόνια, η Τσέλσι έφυγε ηττημένη από την έδρα της Σαουθάμπτον. Αν και προηγήθηκε με τον Στέρλινγκ (23′), η ομάδα του Τούχελ δέχθηκε την ανατροπή (2-1) και δέχθηκε ένα ακόμα πλήγμα στη φετινή Premier League.

Τα γκολ των Λάβια (28′) και Άρμστρονγκ (45+1) άφησαν την Τσέλσι στους επτά βαθμούς, με 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Με το αποτέλεσμα αυτό, η Σαουθάμπτον έπιασε τους “μπλε” στο βαθμολογικό πίνακα!

Επιστροφή στις νίκες για την Φούλαμ, που νίκησε εντός έδρας την Μπράιτον με 2-1. Ο Μίτροβιτς… οδηγεί την ομάδα του Μάρκο Σίλβα! Ο Σέρβος άνοιξε το σκορ στο 48′ και έφτασε τα πέντε γκολ μετά από πέντε αγωνιστικές στην Premier League.

Το αυτογκόλ του Ντανκ (55′) έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για τους γηπεδούχους, με τον Μακ Άλιστερ να μειώνει στο 60′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για το τελικό 2-1.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι η Έβερτον παραμένει στις ομάδες που δεν έχουν σημειώσει ακόμα νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές. Αν και προηγήθηκε στην έδρα της Λιντς με το τέρμα του Γκόρντον (17′) πήρε μόνο το βαθμό της ισοπαλίας, αφού δέχθηκε την ισοφάριση στο 55′ από τον Σινιστέρα.

Έτσι, η Έβερτον μετράει πλέον στο φετινό πρωτάθλημα μόλις τρεις βαθμούς, έχοντας τρεις σερί ισοπαλίες και δυο ήττες (στις πρώτες αγωνιστικές). Αντίθετο… δρόμο έχει πάρει η Λιντς. Αυτή τη στιγμή είναι στην 5η θέση με οκτώ βαθμούς, έχοντας δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα.

Αποτελέσματα και σκόρερ

Κρίσταλ Πάλας-Μπρέντφορντ 1-1

(59΄ Ζαχά – 88΄ Ουισά)

Φούλαμ-Μπράιτον 2-1

(48΄ Μίτροβιτς, 55΄ Ντανκ (αυτ.) – 59΄πεν. Μακ Αλιστερ)

Σαουθάμπτον-Τσέλσι 2-1

(28΄ Λαβια, 45΄+1 Άρμστρονγκ – 23΄ Στέρλινγκ)

Λιντς-Εβερτον 1-1

(55΄ Σινιστέρα – 17΄ Γκόρντον)

Μπόρνμουθ-Γουλβς 31/08

Αρσεναλ-Αστον Βίλα 31/08

Μάντσεστερ Σίτι-Νότιγχαμ Φόρεστ 31/08

Γουέστ Χαμ-Τότεναμ 31/08

Λίβερπουλ-Νιούκαστλ 31/08

Λέστερ-Μάντσεστερ Γ. 1/09

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις