Site icon NewsIT

Premier League: Νίκη τετράδας για την Άρσεναλ με το 3-2 επί της Γουότφορντ

06.03.2022 | 18:17
Premier League: Νίκη τετράδας για την Άρσεναλ με το 3-2 επί της Γουότφορντ

Soccer Football - Premier League - Watford v Arsenal - Vicarage Road, Watford, Britain - March 6, 2022 Arsenal's Gabriel Martinelli celebrates scoring their third goal Action Images via Reuters/Andrew Couldridge EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Η Άρσεναλ επικράτησε με 3-2 στην έδρα της Γουότφορντ και πήρε σημαντικό προβάδισμα για την κατάληψη της 4η θέσης στην Premier League, που οδηγεί και στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Οι “κανονιέρηδες” προηγήθηκαν με τον Όντεγκααρντ και πήραν ξανά το προβάδισμα με τον Σακά πριν το τέλος του ημιχρόνου, μετά την ισοφάριση του Κούτσο Ερνάντες. Ο Μαρτινέλι στο 52′ “σφράγισε” τη νίκη της ομάδας του, με τον Σισοκό στο 87′ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Η Άρσεναλ έφθασε έτσι τους 48 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση με ένα βαθμό περισσότερο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και δύο αγώνες λιγότερους από τους “κόκκινους διαβόλους”. Προτελευταία με 19 βαθμούς είναι η Γουότφορντ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version