Site icon NewsIT

Premier League: Ο Φιλ Φόντεν «λύτρωσε» τη Μάντσεστερ Σίτι στο 1-0 επί της Έβερτον

26.02.2022 | 21:26
Premier League: Ο Φιλ Φόντεν «λύτρωσε» τη Μάντσεστερ Σίτι στο 1-0 επί της Έβερτον

Soccer Football - Premier League - Everton v Manchester City - Goodison Park, Liverpool, Britain - February 26, 2022 Manchester City's Phil Foden celebrates scoring their first goal REUTERS/Peter Powell EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Η Έβερτον κρατούσε την Μάντσεστερ Σίτι στο μηδέν μέχρι και το 82ο λεπτό του αγώνα, όμως ο Φιλ Φόντεν “έλυσε” το… γόρδιο δεσμό με το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 1-0.

Ο Άγγλος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος διώξιμο στην άμυνα της ομάδας του Φρανκ Λάμπαρντ και πλάσαρε από κοντά για να ανοίξει το σκορ και να επιτρέψει στους “Πολίτες” να φύγουν…. αλώβητοι από το Λίβερπουλ.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε έτσι ξανά στο +4 από τη συμπολίτισσα των “ζαχαρωτών” στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Premier League, έστω και με δύο παιχνίδια περισσότερα από την ομάδα του Κλοπ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version