Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Premier League: Ο Μπρούνο Φερνάντες οδηγεί τη Γιουνάιτεντ στα “αστέρια” (video)

Premier League: Ο Μπρούνο Φερνάντες οδηγεί τη Γιουνάιτεντ στα “αστέρια” (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Με τον Μπρούνο Φερνάντες να πρωταγωνιστεί σε ένα ακόμη παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ νίκησε και την Άστον Βίλα με 3-0 και πλέον “βλέπει” για τα καλά τετράδα στην Premier League και έξοδο στα “αστέρια” του Champions League.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει αλλάξει πλήρως την εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έφθασε ήδη τα 7 γκολ με 6 ασίστ στα πρώτα του 10 παιχνίδια με τους “κόκκινους διαβόλους”. Ο Φερνάντες άνοιξε το σκορ και στο Βίλα Πάρκ, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ κόντρα στην Άστον Βίλα από τη “βούλα” του πέναλτι, για να κάνει το 2-0 στο τέλος του πρώτου μέρους, ο Μέισον Γκρίνγουορντ, ο οποίος σκοράρει επίσης “ακατάπαυστα” στο δεύτερο μισό της σεζόν και πέτυχε μία ακόμη γκολάρα. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε o Πογκμπά στο 58′ από ασίστ του Φερνάντες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε έτσι ένα ακόμη “τρίποντο” και μείωσε τη διαφορά της από τη Λέστερ και την πρώτη 4άδα της Premier League, στον ένα βαθμό, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος στην Αγγλία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις