Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Premier League: “Πάρτι” τίτλου με ματσάρα για την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ (video)

Premier League: “Πάρτι” τίτλου με ματσάρα για την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Λίβερπουλ επικράτησε σε ματσάρα της Τσέλσι με 5-3 στο “πάρτι” για τον τίτλο της στην Premier League, την οποία και κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της, επιστρέφοντας στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου μετά από 30 ολόκληρα χρόνια.

Παρότι ετοιμάζονταν για φιέστα, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους στη σεζόν στο πρωτάθλημα, οι παίκτες της Λίβερπουλ εμφανίστηκαν αρχικά απόλυτα συγκεντρωμένοι κόντρα στην Τσέλσι και προηγήθηκαν με 3-0 από νωρίς, χάρη σε γκολ των Κεϊτά (23′), Άρνολντ (38′) και Βαϊνάλντουμ (43′), πριν μειώσει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ζιρού.

Παράκουσαν και τον Κλοπ! “Χαμός” έξω από το γήπεδο της Λίβερπουλ (video)

Ο Φιρμίνο ανέβασε ξανά το δείκτη του σκορ στο δεύτερο ημίχρονο, κάνοντας το 4-1 στο 55′, αλλά οι “μπλε” απάντησαν με Έιμπραχαμ (61′) και Πούλισιτς (73′), για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Τσέιμπερλιν στο 84′.

Premier League: “Αυτοκτόνησε” η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι ετοιμάζεται για “τελικό” Champions League (video)

Η Λίβερπουλ πανηγύρισε έτσι μία ακόμη νίκη στην  εκπληκτική σεζόν της στην Αγγλία, η οποία και την ανέδειξε πρωταθλήτρια στο Νησί για πρώτη φορά μετά το 1990 και ξεκίνησε τους πανηγυρισμούς για τη… φιέστα του τίτλου, στο άδειο πάντως Άνφιλντ, λόγω κορονοϊού.

Λ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις