Αθλητικά

Premier League: «Σαρωτική» Λέστερ με τρομερό Ιχεανάτσο (video)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Κελέτσι Ιχεανάτσο έκανε “όργια” κόντρα στη Σαουθάμπτον και η Λέστερ επικράτησε με το επιβλητικό 5-0, για να ανέβει ξανά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στην Premier League.

O 24χρονος επιθετικό πέτυχε χατ-τρικ για την ομάδα του, ανοίγοντας το σκορ 39′ μετά από ασίστ του Βάρντι, ενώ με τον ίδιο τρόπο ήρθε και το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 69′, αφού πρώτα ο Πέρεζ “καθάρισε” το ματς στο 64′. Ακολούθησε και το τρίτο γκολ του Νιγηριανού επιθετικού για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Αμπαντού με αυτογκόλ. Η Λέστερ έδειξε έτσι ότι δεν είναι διατεθειμένη να χάσει το ένα “εισιτήριο” για το Champions League, την ώρα που η Σαουθάμπτον έχει αρχίσει να “κοιτάζει” την απόστασή της από τη “ζώνη” του υποβιβασμού (είναι στο +7).

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Βαλένθια – Ολυμπιακός 97-102: Ασύλληπτη ανατροπή από το -28 και διπλό στην παράταση με όργια Μοντέρο και Φουρνιέ
Οι Πειραιώτες έχαναν με 62-34 στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, ωστόσο κατάφεραν να κάνουν μία απίστευτη ανατροπή χωρίς τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο τους
EUROKINISSI 14
Έξαλλοι στον Ολυμπιακό: «Δεν θα παραλάβουμε εισιτήρια για τον αγώνα με τη Μαρσέιγ, οι φίλαθλοί μας να φύγουν από τη Μασσαλία»
Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε τις γαλλικές αρχές για απαράδεκτη και επικίνδυνη διαχείριση της παρουσίας των οπαδών του στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού