Site icon NewsIT

Premier League: «Σφαλιάρα» στην Τότεναμ και «μάχη» για την Ευρώπη

08.05.2021 | 16:43
Premier League: «Σφαλιάρα» στην Τότεναμ και «μάχη» για την Ευρώπη

Soccer Football - Premier League - Leeds United v Tottenham Hotspur - Elland Road, Leeds, Britain - May 8, 2021 Tottenham Hotspur's Pierre-Emile Hojbjerg after the match Pool via REUTERS/Oli Scarff EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Η Τότεναμ γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά την απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο και με το 3-1 από τη Λιντς έβαλε “φωτιά” στη “μάχη” για τα ευρωπαϊκά “εισιτήρια” από την Premier League.

Η ομάδα του Μπιέλσα άνοιξε το σκορ στο 13′ με τον Ντάλας, αλλά ο Σον ισοφάρισε στο 25′ και χρειάστηκε ένα ακόμη φετινό γκολ του Μπάμφορντ στο 42′ για να στείλει τα “παγώνια” προηγούμενα στην ανάπαυλα.

Η Τότεναμ προσπάθησε στη συνέχεια να ισοφαρίσει, αλλά ο Ροντρίγκο τη “σκότωσε” στο τέλος και την άφησε στην 6η θέση με 56 βαθμούς, ενώ την ακολουθούν η Λίβερπουλ με 54 βαθμούς και η Έβερτον με 52 βαθμούς, με αμφότερες να έχουν και δύο ματς λιγότερα.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version