Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Premier League: Σκέψεις για να γίνονται όλα τα ματς στο Γουέμπλεϊ την ίδια μέρα

Premier League: Σκέψεις για να γίνονται όλα τα ματς στο Γουέμπλεϊ την ίδια μέρα
ΦΩΤΟ Reuters

Στην Premier League ψάχνουν εναγωνίως τρόπους για να ολοκληρωθεί η σεζόν όσο πιο γρήγορα γίνεται, με το πιο πρόσφατο σενάριο να εμπεριέχει το Γουέμπλεϊ και συνεχόμενα ματς σε αυτό. 

H αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου προσέφερε το στάδιο Γουέμπλεϊ, το το “St George’s Park”, που αποτελεί το εθνικό κέντρο ποδοσφαίρου, ως χώρους για να βοηθήσουν την Premier League να ολοκληρώσει τη σεζόν, σύμφωνα με τους Times.

Το Wembley θα μπορούσε να φιλοξενήσει πολλούς αγώνες την ίδια μέρα, περιορίζοντας ταυτόχρονα τις μετακινήσεις, προσθέτοντας ότι είναι απίθανο να επιτραπεί η παρουσία των θεατών. Το ποδόσφαιρο στην Αγγλία έχει ανασταλεί από τις 13 Μαρτίου και η επιστροφή του έχει εξαρτηθεί από την Κυβέρνηση.

“Όταν γνωρίζουμε για το διάστημα της καραντίνας και της εξόδου μπορούμε να δούμε ποιες επιλογές είναι βιώσιμες”, ανέφερε πηγή στους Times.

Το “St. George’s Park”, το οποίο διαθέτει ένα ξενοδοχείο με 228 δωμάτια, καθώς και 13 γήπεδα, πέντε από τα οποία είναι φωταγωγημένα, τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως κέντρα προπόνησης κατά την περίοδο της καραντίνα, πρόσθεσε η εφημερίδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις