Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Premier League: Το «βιολί» της η Μάντσεστερ Σίτι που δεν έκανε στάση ούτε με την Έβερτον (video)

Premier League: Το «βιολί» της η Μάντσεστερ Σίτι που δεν έκανε στάση ούτε με την Έβερτον (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε σαν… τρένο από την έδρα της Έβερτον, επικρατώντας 3-1 στο «Γκούντισον Παρκ», σε εξ αναβολής συνάντηση της 16ης αγωνιστικής της Premier League και αύξησε τη διαφορά από την δεύτερη της βαθμολογίας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους 10 πόντους.

Η «αρμάδα» του Πεπ Γκουαρντιόλα αύξησε στους 10 βαθμούς τη διαφορά από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ που ακολουθούν στη δεύτερη θέση, κάνοντας ακόμη ένα μεγάλο βήμα για την επιστροφή στο θρόνο του αγγλικού πρωταθλήματος, καθώς πέρασε χωρίς απώλεια από την δύσκολη έδρα της Έβερτον..

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Φιλ Φόντεν στο 32ο λεπτό, αλλά οι ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια, καθώς ο Ριτσάρλισον είχε την απάντηση για το συγκρότημα του Κάρλο Αντσελότι, πέντε λεπτά αργότερα.

Στην επανάληψη οι «πολίτες» αύξησαν την πίεση και παρά την απουσία του «μόνιμου» σκόρερ τους τον τελευταίο καιρό, του Ιλκάι Γκουντογκάν, βρήκαν στόχο άλλες δύο φορές, αρχικά με τον Ριάντ Μαχρέζ στο 63΄ κι εν συνεχεία με τον Μπερνάρντο Σίλβα στο 77΄, ο οποίος «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του.

Η Φούλαμ έφυγε με βαθμό από το «Τερφ Μουρ» απέναντι στην Μπέρνλι, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής. Το αποτέλεσμα δεν εξυπηρετεί τους «κότατζερς», κι ας ήταν φιλοξενούμενοι, καθώς προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά δεν κατόρθωσαν να κρατήσουν το προβάδισμα ως το τέλος και να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το Λονδίνο, στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Ο Όλα Αϊνά άνοιξε το σκορ με αρκετά τυχερό τρόπο στο 49ο λεπτό για την ομάδα του Σκοτ Πάρκερ, αλλά η Φούλαμ δεν χάρηκε για πολύ το προβάδισμα, αφού τρία λεπτά αργότερα ι Άσλεϊ Μπαρνς εκμεταλλεύτηκε μια αμυντική αδράνεια και ισοφάρισε, από γύρισμα του Ροντρίγκες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις