Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Premier League: Βαρύ το «κλίμα» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – «Έκανα λάθος με Μαγκουάιρ» είπε ο Σόλσκιερ

Premier League: Βαρύ το «κλίμα» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – «Έκανα λάθος με Μαγκουάιρ» είπε ο Σόλσκιερ
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε “βαριά” ήττα από τη Λέστερ στην 8η αγωνιστική της Premier League, με αποτέλεσμα να… βαρύνουν και τα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φαίνεται ότι τα είχε περισσότερο με τους αμυντικούς του και παραδέχθηκε ουσιαστικά ότι έκανε λάθος με την επιλογή του Χάρι Μαγκουάιρ στη βασική ενδεκάδα.

Οι δηλώσεις του Σόλσκιερ

«Το τελευταίο διάστημα δεν είμαστε σε περίοδο φόρμας, έχουμε χάσει αρκετούς πόντους και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κοιτάξουμε. Ίσως πρέπει να κάνουμε αλλαγές, μήπως χρειαζόμαστε περισσότερα πόδια εδώ; Τι χρειαζόμαστε;».

Για την εμφάνιση του Μαγκουάιρ: «Εγώ διαλέγω την ομάδα, ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν έδειξε αντίδραση και σηκώνω το χέρι μου εάν δεν λειτούργησε κάτι. Εάν δεχόμαστε τέσσερα γκολ, πιθανότατα πήρα κακή απόφαση. Όταν κοιτάς την εικόνα του αγώνα, βλέπεις πως ήταν φθηνά τα τέσσερα γκολ που δεχτήκαμε».

Για την εκτός έδρας ήττα: «Με τον τρόπο που παίξαμε, δεν αξίζαμε να συνεχίσουμε το αήττητο εκτός έδρας σερί μας. Έχω πολλούς καλούς παίκτες, τον Φρεντ, τον Έντινσον Καβάνι, που μας έλειπαν. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες για την ομάδα, είνα παίκτες τοπ επιπέδου αλλά δεν είχαμε καλή απόδοση».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις