Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Πρόκριση με… σφαλιάρα – Ανώδυνη ήττα του Παναθηναϊκου απ’την Αρμάνι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι “πράσινοι” έκαναν πολύ κακή εμφάνιση κόντρα στην Αρμάνι στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, ηττήθηκαν με 67-58 αλλά δεν έχασαν τίποτα αφού εξασφάλισαν την πρόκριση τους και θα πάνε στη Ρωσία για να διεκδικήσουν την πρωτιά του ομίλου κόντρα στην Ούνιξ.

“Πόλεμος” αιωνίων! – “Άντε γ…, σε γράφω στα α… μου”!

Ο Φώτσης και η παρέα του έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους και δεν θύμισαν σε τίποτα την ομάδα που είχε “διαλύσει” ο Παναθηναϊκός στο Μιλάνο.

Οι “πράσινοι” είχαν πολύ κακά ποσοστά ευστοχίας και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο εγκλωβίστηκαν στην άμυνα των Ιταλών. Από κάποιο σημείο και μετά όταν η διαφορά έφτασε στους 12 πόντους, υπήρξε ανησυχία ακόμη και για τη διαφορά των 21 πόντων που τελικά δεν απειλήθηκε στο τέλος.

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε ήδη στην επόμενη φάση και θα πάει την άλλη εβδομάδα στη Ρωσία για να παίξει την πρωτιά κόντρα στην Ούνιξ που έχει δύο συνεχόμενες ήττες. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς χρειάζεται νίκη με οποιαδήποτε διαφορά για να πάρει το πλεονέκτημα έδρας στους “8” του Europa League.

Τα δεκάλεπτα: 11-16, 32-34, 46-53, 58-67 

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς, Περπέρογλου 3, Μπατίστ 11, Λόγκαν 7, Σάτο 4, Τσαρτσαρής 6, Διαμαντίδης 12, Βουγιούκας 7, Καλάθης 2, Καϊμακόγλου 6, Γιασικεβίτσιους (δεν χρησιμοποιήθηκε ο Σμιθ). 

Αρμάνι Μιλάνο (Σκαριόλο): Μαντσινέλι, Χέρστον 1, Φώτσης 12, Κουκ 8, Ρόκα 2, Μπουρούσης 12, Μέλι 13, Μπρέμερ 9, Τζεντίλε 8, Ραντόσεβιτς 2.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε