Δευτέρα, 6 Μαΐ
18oC Αθήνα

“Προπόνηση” ενόψει Εφές – “Καθάρισαν” οι… νέοι για τον Ολυμπιακό!

“Προπόνηση” ενόψει Εφές – “Καθάρισαν” οι… νέοι για τον Ολυμπιακό!

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο Ολυμπιακός επικράτησε 77-68 του Κολοσσού Ρόδου στο ΣΕΦ και πλέον στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές για το Top-16 της Ευρωλίγκας. Κέρδος για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα η παρουσία των Ιωάννη Παπαπέτρου και Βασίλη Καββαδά. Θετικό ντεμπούτο από Χριστοδούλου

Ο Ολυμπιακός πήρε εύκολη νίκη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου με 77-68 για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά το πρώτο δεκάλεπτο δημιούργησαν σταδιακά διαφορά ασφαλείας και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους νησιώτες.

Κέρδος για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα η παρουσία των Ιωάννη Παπαπέτρου και Βασίλη Καββαδά. Ο πρώτος έδωσε πολύτιμες επιθετικές λύσεις έχοντας γενικότερα μια “γεμάτη” παρουσία (12π., 5ριμπ., 2ασ., 1κλ.) ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο όταν και κρίθηκε το παιχνίδι, ενώ ο δεύτερος “γέμισε” τις ρακέτες, κράτησε στα «ρηχά» τους ψηλούς των φιλοξενούμενων και «μοίρασε» τρεις τάπες.

Θετικές εντυπώσεις άφησε όμως και ο νεαρός Ανδρέας Χριστοδούλου. Ο Ελληνοκύπριος γκαρντ στο ντεμπούτο του με την “ερυθρόλευκη” φανέλα αγωνίστηκε για 12.43 λεπτά στα οποία είχε 6π. με 3/4 δίποντα.

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 39-30, 60-45, 77-68.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Μουν 11 (1), Ντάνστον 5, Σπανούλης 13 (3), Περπέρογλου 11 (1), Παπαπέτρου 12 (3), Σλούκας 2, Κόλινς 4, Σίμονς 7, Χριστοδούλου 6, Μάντζαρης 2, Κατσίβελης, Καββαδάς 4.

Κολοσσός Ρόδου (Πρίφτης): Παπαντωνίου 10 (1), Τσαρ 7 (1), Γεωργαλής, Κόμματος 7 (1), Σμιθ 15, Στεφανίδης 4, Σίμπσον 8, Τσσάμης 4, Όσμπι 6, Ντανάς, Νάτζφεϊ 7 (1).

Διαιτητές: Βαρδάλος, Παντελιδης, Τσώνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε