Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Προβληματισμός με Μπουμσόνγκ και σκέψεις… διαζυγίου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Για δύο εβδομάδες θα μείνει εκτός δράσης και πάλι ο Γάλλος αμυντικός του Παναθηναϊκού, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να είναι δυσαρεστημένος με το νέο αυτό πρόβλημα. Σκέψεις ακόμα και για ενδεχόμενο “διαζύγιο”.

Ο Μπουμσόνγκ αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους παίκτες στο ρόστερ των “πρασίνων”, ωστόσο, οι συχνοί τραυματισμοί τον αφήνουν συχνά εκτός δράσης, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να στερείται τις υπηρεσίες του σε κρίσιμα παιχνίδια.

Ο 32χρονος παίκτης επέστρεψε πριν από μία εβδομάδα στις προπονήσεις και κατά τη διάρκεια του προγράμματος της Τρίτης, σε ένα σουτ, έπιασε το αριστερό του πόδι κι έπεσε στο έδαφος.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου αναφέρουν πως πρόκειται για «τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό κι επιστροφή στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων σε περίπου δύο εβδομάδες».

Στο “τριφύλλι” αποφάσισαν, μάλιστα, να υποβληθεί της Τετάρτη σε μαγνητική, διότι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να έχει υποστεί και θλάση. Όλα αυτά τα λαμβάνουν υπόψη διοίκηση και τεχνικό επιτελείο, που κάνει σκέψεις… διαζυγίου, ενόψει Ιανουαρίου.

Ο “πονοκέφαλος” του Φερέιρα ενόψει Λάτσιο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε