Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

“Πυρηνικό όπλο” ο Μπεργκ! Φοβερός ο Παναθηναϊκός, διέλυσε τον Εργοτέλη

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Καταιγιστικός ο Παναθηναϊκός μέσα στην Λεωφόρο, “σκόρπισε” τον Εργοτέλη με 5-0 και πλησίασε στους 5 πόντους τον ΠΑΟΚ. Χατ-τρικ ο Μάρκους Μπεργκ με την επιστροφή του στην βασική ενδεκάδα των “πράσινων”, δυο γκολ ο Κλωναρίδης, πολύ καλός και ο Πέτριτς. Επανεμφάνιση Νίνη μπροστά στο κοινό του “τριφυλλιού” και τραυματισμός

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Με σκορ και θέαμα έκλεισε τον πρώτο γύρο ο Παναθηναϊκός, καθώς διέλυσε με 5-0 τον Εργοτέλη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Η αναμέτρηση είχε εκρηκτικό ξεκίνημα, με τον Εργοτέλη να φτάνει κοντά στο γκολ στο 4” με το δοκάρι του Μπογκντάνοφ (4′) και στο 6′, με τον Στιλ να διώχνει εντυπωσιακά το σουτ Χαντί. Η συνέχεια όμως ανήκε ολοκληρωτικά στον Παναθηναϊκό, που διέλυσε τους Κρητικούς. Στο 8′ ο Κλωναρίδης έστειλε με γυριστό σουτ την μπάλα στα δίχτυα του Καβουσάκι, ανοίγοντας το σκορ, για να πάρει τα ηνία στο σκοράρισμα ο Μπεργκ, που επέστρεψε στην ενδεκάδα της ομάδας του Αναστασίου.

Ο Σουηδός έκανε το 2-0 με όμορφη κεφαλιά στο 12′, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Σουηδός έκανε ανενόχλητος το 3-0, με πλασέ μέσα απ’ την μεγάλη περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να… μπάζουν στα μετόπισθεν και ο Κλωναρίδης ήρθε στο 23′ για να πετύχει το δεύτερο του τέρμα στην αναμέτρηση, για το 4-0. Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, με την ομάδα του Αναστασίου να υπερέχει και να φτάνει στο 5-0, με τον Μπεργκ να πετυχαίνει χατ-τρικ στο 43′.

Ο Παναθηναϊκός διατηρεί τα ηνία του ματς και στην επανάληψη, έχοντας τον πλήρη έλεγχο, δίχως όμως να πιέζει όπως στο πρώτο μέρος. Αυτό όμως που έκλεψε την παράσταση ήταν η επανεμφάνιση του Σωτήρη Νίνη μπροστά στο κοινό του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 61′ και καταχειροκροτήθηκε από τους φίλους του “τριφυλλιού”, αλλά στην πρώτη του επαφή με την μπάλα τραυματίστηκε (συνέχισε όμως κανονικά)

Γκαντεμιά για τον Νίνη!

Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, αφού το σκορ του πρώτου ημιχρόνου δεν άφηνε περιθώρια αμφισβήτησης του Παναθηναϊκού, ενώ και η 18η αγωνιστική που υπάρχει μεσοβδόμαδα “ανάγκασε” τις ομάδες να.. κρατήσουν δυνάμεις. Πάντως, όσες φορές οι “πράσινοι” πλησίασαν σε ένα ακόμα γκολ, μέσα στη φάση ήταν… φυσικά ο Μπεργκ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε