Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Roland Garros: Αποσύρθηκε και η Κβίτοβα

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΑΠΕ

Μετά τη Ναόμι Οσάκα, άλλο ένα μεγάλο όνομα του γυναικείου τένις δεν θα συνεχίσει την προσπάθεια στο Roland Garros. Η Πέτρα Κβίτοβα αποσύρθηκε από το Grand Slam του Παρισίου.

Η Πέτρα Κβίτοβα (Νο 12 στον κόσμο) έγινε η 6η παίκτρια συνολικά από το Top 20 που δεν θα βρεθεί στον 2ο γύρο του Roland Garros.

Η δυο φορές κάτοχος του Wimbledon ανακοίνωσε την απόσυρσή της, εξαιτίας τραυματισμού που προέκυψε κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεων της προς τον Τύπο (είχε μια πολύ άτυχη στιγμή, καθώς γλίστρησε και χτύπησε τον αστράγαλό της), έπειτα από την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του τουρνουά. Αυτό σημαίνει πως η Έλενα Βεσνίνα περνάει χωρίς αγώνα στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

“Με απογοήτευση ανακοινώνω την απόσυρσή μου από το Roland Garros. Κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών μου για τον Τύπο την Κυριακή μετά τον αγώνα μου, έπεσα και χτύπησα τον αστράγαλό μου. Δυστυχώς, μετά από μια MRI και πολλή συζήτηση με την ομάδα μου, πήρα τη δύσκολη απόφαση να μην αγωνιστώ. Ήταν πολύ άτυχη στιγμή, αλλά θα μείνω δυνατή και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να αναρρώσω εγκαίρως για τη σεζόν του γρασιδιού”, έγραψε στην ανακοίνωσή της η 31χρονης Τσέχας (την περασμένη σεζόν ήταν ημιφιναλίστ στο Παρίσι).

Θυμίζουμε ότι πέρα από την Κβίτοβα, από τον δεύτερο γύρο του Roland Garros έχουν μείνει εκτός οι Ναόμι Οσάκα, Μπιάνκα Αντρεέσκου, Γκαμπρίνε Μουγκουρούθα, Κίκι Μπέρτενς και Τζοάνα Κόντα, όλες τους τενίστριες από το top 10 του WTA.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις