Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Selfie εκατομμυρίων: Βρήκε στο ασανσέρ Μέσι, Εμπαμπέ, Νεϊμάρ, Ικάρτντι

Selfie εκατομμυρίων: Βρήκε στο ασανσέρ Μέσι, Εμπαμπέ, Νεϊμάρ, Ικάρτντι

Αν μιλούσαμε με όρους Χόλιγουντ, η selfie που τράβηξε η 17χρονη γκόλφερ, Μάρτα Σιλτσένκο, μπορεί να συγκριθεί μόνο με εκείνη που είχε βγάλει η Έλεν ντε Τζένερις στα Όσκαρ το 2014. Και η δική της, πάντως, δεν πάει πίσω από πλευράς «λάμψης», έχει Μέσι, Εμπαπέ, Νεϊμάρ, Ικάρντι, Μαρκίνιος, Βαϊνάλντουμ… Όλη την Παρί Σεν Ζερμέν δηλαδή.

Η 17χρονη Μάρτα Σιλτσένκο βρίσκεται στο Παρίσι για να συμμετάσχει σε τουρνουά γκολφ. Και ενώ αποφάσισε χθες (18.04.2022) να πάει γυμναστήριο. Και στο ασανσέρ πέτυχε… όλη την Παρί Σεν Ζερμέν, σχεδόν! Ανάμεσά τους, Λιονέλ Μέσι, Κιλιάν Εμπαπέ, Νεϊμάρ, Σέρχιο Ράμος, Μαρκίνιος, Τζίμι Βαϊνάλντουμ, Μάριο Ικάρντι.

Και τι πιο… φυσικό για τη 17χρονη από το να σηκώσει το κινητό της και να βγάλει μια selfie… εκατομμυρίων για να την ανεβάσει στο Instagram. Δεν «πετυχαίνεις» κάθε μέσα άλλωστε μερικούς από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου στο ασανσέρ!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta (@marta_silchenko_golf)

 

Για να… γίνουν και οι συγκρίσεις, στη selfie των Όσκαρ το 2014, μαζί με την Έλεν Ντε Τζένερις είχαν ποζάρει: Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζένιφερ Λόρενς, Μπραντ Πιτ, Τζούλια Ρόμπερτς, Κέβιν Σπέισι, Μέριλ Στριπ, Αντζελίνα Τζολί, Τζάρεντ Λέτο… 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις