Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Serie A: Επιστροφή με νίκες για την Ίντερ και την “σαρωτική” Αταλάντα

Serie A: Επιστροφή με νίκες για την Ίντερ και την “σαρωτική” Αταλάντα
ΦΩΤΟ Reuters

Η Serie A επέστρεψε στη δράση αυτή την εβδομάδα με την Ίντερ να κάνει πρεμιέρα με το… δεξί αφού επικράτησε δύσκολα της Σαμπντόρια με 2-1 στο “Μεάτσα”, για την 26η αγωνιστική, και βρίσκεται πλέον στο -6 από την κορυφή. “Φορτσάτη” η Αταλάντα που διέλυσε με 4-1 την Σασουόλο και παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Το δίδυμο Λαουτάρο Μαρτίνεζ και Ρομέλου Λουκάκου “καθάρισε” ξανά για την Ίντερ, αφού με γκολ του Βέλγου στο 10′ και του Αργεντινού στο 33′ η ομάδα του Κόντε πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων και παρά την πίεση που δέχτηκε από την Σαμντόρια, που μείωσε στο 54′ με τον Θόρσμπι, κράτησε τη νίκη, με 2-1, ως το τέλος.

Οι “νερατζούρι” με αυτή τη νίκη ανέβαηκαν στους 57 πόντους και απέχουν 6 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους και 5 από την δεύτερη Λάτσιο.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα για την Αταλάντα που είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές ομάδες της σεζόν κι αυτό αποδείχθηκε και σήμερα, με το επιβλητικό 4-1 επί της Σασουόλο στο Μπέργαμο. Η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι είχε “καθαρίσει” το ματς πριν από το ημίχρονο, όταν προηγήθηκε 3-0 (Τζιμσίτι 16′, Ζαπάτα 31′, Μπουράμπια (αυτ.) 37′), ενώ ο Γκόμεζ είχε αστοχήσει ενδιάμεσα σε πέναλτι για τους γηπεδούχους στο 19′,  και στη συνέχεια έκανε συντήρηση, με τον Ζαπάτα να πετυχαίνει ένα ακόμα γκολ στο 66′, πριν ο Μπουράμπια βάλει το γκολ της… τιμής για τους φιλοξενούμενους και διαμορφώσει το τελικό 4-1.

Η Αταλάντα ανέβηκε έτσι στους 51 βαθμούς διατηρώντας απόσταση 5 βαθμ΄’ων από την 5η Ρόμα στη “μάχη” για την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις