Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Serie A, Φιορεντίνα – Μίλαν 4-3: Πρώτη ήττα για τους «ροσονέρι» αφού δεν έφτασε ο Ζλάταν

Serie A, Φιορεντίνα – Μίλαν 4-3: Πρώτη ήττα για τους «ροσονέρι» αφού δεν έφτασε ο Ζλάταν
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μίλαν γνώρισε την πρώτη της ήττα στη φετινή Serie A με 4-3 από την Φιορεντίνα για την 13η αγωνιστική και συνεχίζει να συγκατοικεί με τη Νάπολι στην κορυφή έχοντας όμως πλέον ένα ματς περισσότερο. 

Αργά ξύπνησε η Μίλαν και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τελικά γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα από τη εξαιρετική Φιορεντίνα.  Οι «Βιόλα» μπήκαν από το πρώτο ημίχρονο σε τροχιά νίκης ανοίγοντας το σκορ στο 15′ με τον Ντάνκαν να εκμεταλλεύεται τραγικό λάθος του Ταταρουσάνου, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Σαπονάρα με φοβερό σουτ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60′ ο Βλάχοβιτς έκανε το 3-0 και φάνηκε να «καθαρίζει» το ματς, αλλά δύο γκολ του Ιμπραΐμοβιτς σε διάστημα 5 λεπτών (62′, 67′) έβαλαν τους «ροσονέρι» ξανά στο παιχνίδι. 

Τελικά παρά την πίεση των φιλοξενούμενων, ένα φοβερό σουτ του Βλάχοβιτς στο 85′ -μετά απ΄γρήγορη αντεπίθεση- έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε ξανά αέρα δύο τερμάτων στη Φιορεντίνα, με τη Μίλαν να καταφέρνει απλά να μειώσει με αυτογκόλ του Βενούτι, μετά από κεφαλιά του Ιμπραΐμοβιτς στο δοκάρι. 

Πλέον αύριο (21/11) εφόσον η Ίντερ νικήσει τη Νάπολι στο ντέρμπι της αγωνιστικής, θα βρεθεί στο -4 από την κορυφή, ενώ η Νάπολι αντίστοιχα έχει την ευκαιρία να μείνει πρώτη, στο +3 από Μίλαν και στο +10 από τους «νερατζούρι».

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις