Αθλητικά

Serie A: Η Μίλαν πέρασε με 4-2 από την έδρα της Έμπολι και έμεινε κοντά στην Ιντερ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Μίλαν ήταν “καταιγιστική” στην επίθεση παρά την απουσία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και επικράτησε με το ευρύ 4-2 στην έδρα της Έμπολι, μειώνοντας στους 4 βαθμούς τη διαφορά της από την Ίντερ στην κορυφή της Serie A.

Ο Κεσί άνοιξε το σκορ στο 12′ και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του στο 42′, μετά την ισοφάριση του Μπαϊράμι. Οι Μιλανέζι “χτύπησαν” στη συνέχεια και με τους Φλορέντσι και Ερναντέζ για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Πιναμόντι με πέναλτι στο 84′.

Την ίδια ώρα, η Νάπολι υπέστη ήττα σοκ από την Σπέτσια στην έδρα της, αφού παρά τις ευκαιρίες της, δεν βρήκε ποτέ “απάντηση” στο αυτογκόλ του Ζεσούς στο 37′. Οι Ναπολιτάνοι απομακρύνθηκαν έτσι στους 7 βαθμούς από την πρώτη θέση, την οποία και κατείχαν μόλις πριν λίγες αγωνιστικές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Βέλγιο – Ιράν 0-0: Οι «κόκκινοι διάβολοι» γλίτωσαν από τον Ταρέμι και η πρόκρισή τους στα νοκ-άουτ του Μουντιάλ έμπλεξε
Ηγετική εμφάνιση από τον επιθετικό του Ολυμπιακού και του Ιράν - Μεγάλες επεμβάσεις από τους δυο τερματοφύλακες - Νέα ισοπαλία για τις δυο ομάδες στον 7ο όμιλο
ΦΩΤΟ Reuters