Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Serie A, Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: Ισόπαλο το ντέρμπι, χαμένοι και οι δύο

Serie A, Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: Ισόπαλο το ντέρμπι, χαμένοι και οι δύο
ΦΩΤΟ Reuters

Μίλαν και Γιουβέντους αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) στο «Σαν Σίρο» για την 23η αγωνιστική της Serie A με τους «ροσονέρι» να απομακρύνονται από την κορυφή και τη «βέκια σινιόρα» να παραμένει εκτός τετράδας.

Σε ένα ματς που δεν είχε πολλές συγκινήσεις, Μίλαν και Γιουβέντους «κόλλησαν» στην ισοπαλία χωρίς τέρματα στο «Σαν Σίρο». Οι «ροσονέρι» είχαν τις περισσότερες από τις ελάχιστες συνολικά ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν στο ματς, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν ένα γκολ. Στο 20′ ο Σέζνι σταμάτησε το σουτ του Μεσίας, από πολύ πλεονεκτική θέση, ενώ στο 63′ ΄έπραξε το ίδιο με γροθιές σε δυνατό σουτ του Ερνάντεζ, αλλά και σε κεφαλιά του Ζιρού από καλή θέση στο 69′.

Η Γιουβέντους πρωτίστως πρόσεξε την άμυνά της, αφού το δυνατό ξεκίνημα που έκανε στο ματς δεν συνδυάστηκε με ένα γκολ που θα ήταν ο απόλυτος αιφνιδιασμός. Η «βέκια σινιόρα» είχε καλές προϋποθέσεις κατά διαστήματα, αλλά δεν τις συνδύασε με αντίστοιχες τελικές προσπάθειες. 

Πλέον η Μίλαν είναι στο -4 από την κορυφή αλλά με παιχνίδι περισσότερο από την Ίντερ, ενώ η Γιουβέντους σταθερά εκτός τετράδας, στο -1 επίσης με ματς περισσότερο από την 4η Αταλάντα.

Νωρίτερα η Ρόμα ήταν καταιγιστική και «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Έμπολι εκτός έδρας, αφού προηγήθηκε 4-0 (24΄ Εϊμπραχαμ, 33΄ Μαντσίνι, 35΄ Ολιβέιρα, 37΄ Ζανιόλο). Το μόνο που κατάφερε η γηπεδούχος ήταν να μειώσει στο πιο… τιμητικό 2-4 με γκολ των Πιναμόντι (55′) και Μπαϊράμι (72′) στο δεύτερο μέρος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις