Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Serie A: Νέα γκέλα για Νάπολι, ήττα και για Λάτσιο

Serie A: Νέα γκέλα για Νάπολι, ήττα και για Λάτσιο

Η Νάπολι δεν σταματάει να χάνει βαθμούς στη Serie Α, μένοντας πίσω στη μάχη του τίτλου, την ώρα που η Ίντερ τρίβει τα χέρια της, μιας και η Μίλαν φαίνεται ότι δεν αντέχει στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος.

Μία μέρα μετά την “γκέλα” της Μίλαν, ήταν η σειρά της Νάπολι να χάσει βαθμούς, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα από την Έμπολι με 0-1.

H Νάπολι είχε τον έλεγχο του αγώνα και σκόραρε με τον Ζουάν Ζεσούς, ωστόσο ο τέρμα του ακυρώθηκε μετά την εξέταση του VAR για οφσάιντ. 

Η ομάδα του Σπαλέτι δεν κατάφερε, όμως, να πετύχει άλλο γκολ, με τον Κουτρόνε να “σοκάρει” τελικά τη Νάπολι στο 71′, χαρίζοντας το σπουδαίο διπλό στην Έμπολι.

Ήττα και για τη Λάτσιο, η οποία υποτάχθηκε (2-1) στην έδρα της Σασουόλο. Ο Τζακάνι είχε δώσει προβάδισμα στη Λάτσιο, πριν γίνει η ανατροπή.

Αρχικά, ο Μπεράρντι σκόραρε στο 63ο λεπτό για το 1-1 και έξι λεπτά αργότερα ο Ρασπαντόρι έφερε… τούμπα το σκορ για να χαρίσει το τρίποντο στη Σασουόλο, η οποία άντεξε και με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Αϊχάν λίγο πριν το φινάλε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις